Σοκ στα Πετράλωνα: Toν έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί τους ενοχλούσε το ποδήλατο του


Το άγριο έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα στα Πετράλωνα με θύμα έναν νεαρό άνδρα είχε σαν αιτία οπως όλα δείχνουν...ένα ποδήλατο. Δράστες δύο Έλληνες ο ένας εκ των οποίων είναι πυροσβέστης. 
Στις 3.20 τα ξημερώματα οι περίοικοι στην οδό Τριών Ιεραρχών 65 στα Πετράλωνα ενημέρωσαν την αστυνομία για κάποιο επεισόδιο μεταξύ τριών ανδρών έξω....
από ένα καφενείο. 


Μέχρι να φτάσει η αστυνομία ήταν ήδη αργά. Όπως περιέγραψαν οι μάρτυρες δύο άνδρες άρχισαν να χτυπούν τον τρίτο που ήταν πάνω στο ποδήλατό του.  Ο ένας από αυτούς τον χτύπησε με στιλέτο και ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος.

Οι δυο δράστες διέφυγαν με ένα σκουτεράκι αλλά ευτυχώς ένας ταξιτζής που είδε τα πάντα, κατέγραψε τον αριθμό της πινακίδας και έτσι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που ειχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περιπολούσαν τους συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα στο Σύνταγμα. 

Αποδείχθηκε πως οι δράστες είναι δυο Έλληνες 28 και 24 ετών και πως το θύμα ήταν μόλις 27 ετών, Πακιστανικής καταγωγής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsit, o ταξιτζής κατέθεσε πως οι δράστες επιτέθηκαν από πίσω στον μετανάστη την ώρα που εκείνος ήταν πάνω στο ποδήλατό του. Τον πλησίασαν, είπε με τη μηχανή και τον χτύπησαν στην πλάτη.

Αρχικά οι αρχές εξέταζαν το σενάριο να πρόκειται για ρατσιστική επίθεση ωστόσο μετά τις καταθέσεις των δραστών στον ανακριτή κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. 

Οπως ισχυρίστηκαν οι δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων είναι πυροσβέστης και υπηρετεί στο Μαρκόπουλο, επιτέθηκαν στον μετανάστη γιατί τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατό του. Mάλιστα βρέθηκε πάνω τους εκτός από το στιλέτο και ένα μαχαίρι. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβέστη ο οποίος διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον 28χρονο, ο νεαρός ουδέποτε είχε δώσει δείγματα ρατσιστικής συμπεριφοράς. 

Οι κάτοικοι των Πετραλώνων είναι αναστατωμένοι από αυτο το νέο περιστατικό βίας. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια