Τι κάνετε; Εχει κόσμο πάνω


Τι κάνετε; Εχει κόσμο πάνωΙδιαίτερα σημαντική είναι η κατάθεση που έχει δώσει εργαζόμενος στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, ο οποίος έχει πει ότι: «Στις δύο το μεσημέρι και ενώ η πορεία συνεχιζόταν κανονικά, αντιλήφθηκα ένα άτομο το οποίο φορούσε μαύρα ρούχα να κρατάει ένα αντικείμενο στα χέρια του και με αυτό να σπάει τη τζαμαρία της τράπεζας Μarfin που βρίσκεται απέναντι από....
το κατάστημα όπου δούλευα.

Το άτομο ήταν ψηλό και αδύνατο. Μόλις έσπασε η τζαμαρία, ένα δεύτερο άτομο, το οποίο φορούσε μαύρα ρούχα, κουκούλα και είχε σακίδιο πλάτης, μετρίου αναστήματος, έριξε μέσα στην τράπεζα βόμβα μολότοφ. Βγήκαμε από το κατάστημα κρατώντας πυροσβεστήρες προκειμένου να σβήσουμε τη φωτιά. Εγώ είπα στο ψηλό άτομο "Τι κάνετε ρε παιδιά; Εχει γυναίκες απάνω. Εχει κόσμο".

Τότε το ψηλό άτομο μου απάντησε "Βγάλτε τους όλους έξω". Γυρίζω μέσα στο κατάστημα και αρχίζω να σβήνω τη φωτιά. Με το που καταφέραμε να σβήσουμε τη φωτιά βλέπω ξαφνικά να σκάει πάλι μέσα στο κατάστημα μία δεύτερη μολότοφ και πάλι να δημιουργείται φωτιά. Τη βόμβα μολότοφ είδα ότι την πέταξε ένα άλλο νεαρό άτομο. Τότε μέσα στο κατάστημα μπαίνει ένα τρίτο νεαρό άτομο.

Στο πρόσωπό του φορούσε μία μάσκα του σκι και μια μαύρη μάλλον μπλούζα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Οταν με πλησίασε τον έπιασα από τον ώμο και του είπα "Τί κάνετε ρε; Εχει κόσμο πάνω..." και εκείνος μου απαντάει "Θα σας κάψουμε όλους". Τη στιγμή εκείνη παρενέβη ένας από τους υπεύθυνους του βιβλιοπωλείου και τότε το νεαρό άτομο περιέλουσε με βενζίνη εμένα, και άλλα τρία άτομα».
Τα Νέα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια