Ποιος είναι ο Άλκης Φωτίου που δίνει χρήματα συνέχεια για την ΑΕΚ....


Δείτε ποιος είναι ο τύπος που δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ αλλά τις δανείζει συνεχώς χρήματα ενώ ο "τάχα" μεγαλοεπενδυτής  Βιντιάδης δεν δίνει ούτε ένα ευρώ. Και πως να δώσει αφού είναι άφραγκος.
Κάναμε έρευνα για να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο "αόρατος" (όπως παρουσιάζεται μέχρι σήμερα...) εκ Ζυρίχης ορμώμενος επιχειρηματίας που θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ στις μεταγραφές... Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έβαλαν ψύλλους στα αφτιά μας και το ψάξαμε παραπάνω το θέμα για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Με καμία διάθεση επικρίσεων σας παρουσιάζουμε....
ότι βρήκαμε. Τα συμπεράσματα δικά σας. Με τον χρόνο θα δείξει... Είναι πάντως στην δική μας λογική να είμαστε πάντα επιφυλακτικοί και να ζυγίζουμε τα πράγματα από όλες τις οπτικές γωνίες και να μην βγαίνουμε θριαμβολογώντας με ένα νέο όνομα που προστίθεται στα τόσα των πρόσφατων σωτήρων της ΑΕΚ.

Ο Άλκης Φωτίου είναι 38 ετών κάτοικος Ζυρίχης όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Είναι πρόεδρος μιας πολύ σοβαρής εταιρίας της Polyrapid - Clear Structures. Μαζί του στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας βρίσκεται ένας ακόμη ομογενής ο καθηγητής George Malcotsis (έτσι γράφεται το όνομα του στα λατινικά...), ενώ μέλος του τριμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και η κυρία Rosmarie Mall.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1972 από τον πατέρα του Άλκη Φωτίου, Αθανάσιο. Την διαχείριση ανέλαβε το 1997 ο Άλκης Φωτίου και σήμερα η επιχείρηση έχει στο δυναμικό της 500 υπαλλήλους και εξι καταστήματα ή μάλλον καλύτερα έξι βάσεις εξορμήσεων σε όλη την Ελβετία. Από τα κεντρικά της Ζυρίχης, μέχρι την Βέρνη, το Λουγκάνο και τρεις ακόμη μικρότερες πόλεις.

Θα αναρωτηθείτε (όπως και εμείς...) τι εταιρία είναι; Καταχωρείται στον κατάλογο επιχειρήσεων της Ζυρίχης ως εταιρία "services". Ψάξαμε να βρούμε τι σόι είναι αυτά τα "services" γιατί εδώ στην ψωροκώσταινα μπερδευόμαστε λιγάκι με τις γενικές ορολογίες...

Είναι λοιπόν μια καθ' όλα νόμιμη και κερδοφόρος από ότι φαίνεται εταιρία καθαρισμού κτιρίων, πολυκατοικιών, καταστημάτων και εμπορικών κέντρων.

Έχει πολύ καλό όνομα σε όλη την χώρα. Τι κάνουν δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι; Έρχονται και σας καθαρίζουν τα τζάμια (δύσκολη δουλειά σε μεγάλα κτίρια και εμπορικά κέντρα...) και φτιάχνουν, επιμελούνται οτιδήποτε χρειάζεται άμεση συντήρηση από πόρτες μέχρι λαμαρίνες εξωτερικών χώρων... To πελατολόγιο που "διαφημίζουν" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, μιλάει από μόνο του...
Μέσα στις ειδικότητες της εταιρίας Polyrapid είναι και ο καθαρισμός graffiti από τις προσόψεις κτιρίων ή και τους δρόμους...

Ακόμη καθαρίζουν ηλιακούς θερμοσίφωνες ή συστήματα συσσώρευσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ότι έχει  να κάνει με καθαρισμό η Polyrapid το παρέχει...

Α και κάτι τελευταίο. Η Polyrapid έχει και θυγατρική. Την Putzfrauen Rapid στην οποία είναι πρόεδρος ο κ. Φωτίου.

Και μην νομίζετε ότι το ψάξαμε μέχρι εδώ... Θα σας πούμε ότι ο Άλκης Φωτίου είναι τρελαμένος με τον αθλητισμό γενικότερα αλλά ασχολείται και ο ίδιος σε προσωπικό επίπεδο.
Το 2007 πήρε μέρος μάλιστα και στον μαραθώνιο της Ζυρίχης (για τρίτη φορά...) και τερμάτισε με πολύ καλή επίδοση...

Νίκος Αγγελίδης, aek-live.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια