Ανθηή Σαλαγκούδη


Με δύο "η" . Έτσι υπέγραφε όταν έγραφε σε εφημερίδες, είπε.
Η κόρη του βουλευτή Σαλαγκούδη του προσωπικού φίλου του Σαμαρά που προσλήφθηκε στην ΕΡΤ , επιτέλους κατάφερε μετά από πολλούς μήνες να "γράψει" στο γυαλί και να ξεκινήσει την δική της εκπομπή την οποία ουσιαστικά παρακολουθούν οι φίλοι και οι συγγενείς της. 
Χθες ήταν καλεσμένη του Κωστόπουλου στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1.
Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή που η βλακεία....
περίσσευε  είδαν από την μια τον Κωστόπουλο που το "παίζει" έξυπνος και από την άλλη τη Σαλαγκούδη να μην πολυκαταλαβαίνει τις ερωτήσεις του δήθεν πονηρού οικοδεσπότη που άφησε απλήρωτους τους εργαζομένους στις εταιρείες του για να κάνει ταξιδάκια σε εξωτικούς προορισμούς....

Δείτε πως περιγράφει το nonews-news.blogspot.gr την εκπομπή που ήταν καλεσμένη η κυρία.
Με δύο "η" . Έτσι υπέγραφε όταν έγραφε σε εφημερίδες, είπε. Ο Κωστόπουλος τη ρώτησε "ξέρεις να γράφεις; " , αλλά δεν απάντησε (δεν κατάλαβε την ερώτηση) . 
"Γυναίκες στην τηλεόραση, ποιες σ' αρέσουν; " . 
Έκανε πως ξαφνιάστηκε. "Ανεξαρτήτως ηλικίας; " , ρώτησε τάχα μου χαζοχαρούμενα, για να απαντήσει, "η Στάη, η Μενεγάκη και η Τσαπανίδου" ! 
Όταν δε, ο Κωστόπουλος της είπε μεταξύ Μενεγάκη και Στεφανίδου, σε ποια θα 'θελε να μοιάσει, έκανε δήθεν την απορημένη. "Θέλετε να μου πείτε πως η Μενεγάκη είναι χαζή; " . 
Ψιλοκόμπλαρε, ο επιδειξίας (εξυπνάδας) Κωστόπουλος. "Προσωπικά θεωρώ την Ελένη πολύ γάτα" , είπε -πέφτοντας ο ίδιος μέσα στην παγίδα της ερώτησης του. 
Κατά τ' άλλα, σ' αυτή τη συνέντευξη περιβόλι, η Ανθή Σαλαγκούδη πίνει τζιν τόνικ, της αρέσει ο Ρέμος, ακούει Καρρά και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να πετύχει. 
Τσούγκρισαν τα ποτήρια τους με νερό και ο παρουσιαστής της ευχήθηκε να βρει "το καλύτερο σεξ μέσα στο 2013" .
Αμήν...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια