Μπάχαλο έκανε την βουλή πάλι η Κωνσταντοπούλου....

Μπάχαλο στη Βουλή, όταν το Προεδρείο της Βουλής κατήγγειλε πως η Ζωή Κωνστανοπούλου πήρε κρυφά από την έδρα το έγγραφο με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας σε 6 άρθρα του νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Για περισσότερα από 20 λεπτά ο Προεδρεύων της έδρας Χρήστος Μακρογιαννάκης «παρακαλούσε» τη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει πίσω το έγγραφο που είχε….
«υπεξαιρέσει» από το Προεδρείο. 

«Την ώρα που εγώ κοιτούσα αλλού ήρθατε κρυφά και πήρατε το έγγραφο. Να το φέρετε αμέσως πίσω» διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος κ. Μαρκογιαννάκης


Η κ. Κωνσταντοπούλου σηκώθηκε από το έδρανο με το χαρτί ανά χείρας, φωνάζοντας... Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής όμως δεν της έδινε το λόγο ζητώντας πρώτα να το επιστρέψει και μετά να λάβει το λόγο, κάτι που η βουλευτής αρνιόταν να κάνει. «Φέρτε τώρα το έγγραφο εδώ. Από τη στιγμή που κατατέθηκε είναι του προεδρείου της Βουλής και όχι δικό σας» επέμενε ο κ. Μαρκογιαννάκης, αφήνοντας αιχμές για πιθανή… λαθροχειρία! «Θέλετε να το πλαστογράφησετε; Τι θέλετε να το κάνετε; Εδώ δεν είναι μπακάλικο να ανεβαίνει ο καθένας πάνω και να παίρνει ότι θέλει» δήλωσε ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να φωνάζει και να ζητά το λόγο επί προσωπικού. «Θα λάβω μέτρα εναντίον σας να σας επαναφέρω στην τάξη» την προειδοποίησε κ. Μαρκογιαννάκης. 

Τη λύση την έδωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης όταν αντιλήφθηκε τη γκάφα της συντρόφισσας Ζωής. Δήλωσε δημόσια πως το έγγραφο το για να προσθέσει ένα ακόμα άρθρο για την ονομαστική ψηφοφορία και υποσχέθηκε να το δώσει ο ίδιος πίσω.

Αθάνατες στιγμές του Κοινοβουλευτισμού!
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ??? ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟϊΔΑ ??? ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ -ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.