ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε ο Στουρνάρας για το...ξεπούλημά μας και σε Τούρκους! Η κυβέρνηση τι λέει;

Τελικά το Μαξίμου μπορεί να απαντήσει αν συνεχίζει να στηρίζει τον πιο αποτυχημένο υπουργό οικονομικών μετά τον Παπακωνσταντίνου που γνώρισε ποτέ η χώρα ;
Γιατί ο Σαμαράς συνεχίζει να σιωπά ; 
Είναι γνώστης των δηλώσεων Στουρνάρα, για την διακυβέρνηση Καραμανλή και τώρα για τις δηλώσεις περί αγοράς ελληνικών φιλέτων από Τούρκους ; 

Φυσικά και πρέπει να είναι γνώστης των δηλώσεων Στουρνάρα, αλλά για κάποιο λόγο που μόνο αυτός γνωρίζει, συνεχίζει να σιωπά όταν βλέπει ότι όλη η Νέα Δημοκρατία είναι εναντίον του υπουργού του.
Ίσως δεν θέλει να έχει καμία σχέση....
με την Νέα Δημοκρατία ενόψει του νέου κόμματος που ετοιμάζει με όλους τους αποτυχημένους.

Αλήθεια το κόμμα πως θα το ονομάσει ;
"Το club των Αποτυχημένων" ;

Αν εσύ Αντωνάκη δεν θέλεις να έχεις σχέση με την Νέα Δημοκρατία, που να δεις τη βάση του κόμματος που δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα σου.

Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ακολουθείς τα χνάρια του "κολλητού σου" GAP.
Αυτός μας παραμύθιασε ότι λεφτά υπάρχουν και πήρε την εξουσία και εσύ μας έταξες λαγούς με πετραχήλια και τελικά έγινες υπέρμαχος των μνημονίων και της φτωχοποίησης του Λαού.

Ο αρνητικός και εχθρικός τρόπος με τον οποίο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αντιμετωπίζει οτιδήποτε έχει σχέση με την Εθνική Άμυνα και τους στρατιωτικούς έχει εξηγηθεί από τον έντονο ...αντιμιλιταρισμό του.

Ο ίδιος το πάει ακόμη παραπέρα. Σε συνέντευξή του στο CNN  δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνονται αποκρατικοποιήσεις και να μας αγοράζουν οι Τούρκοι! Περιμέναμε το βίντεο για να ασχοληθούμε με τον κ.Στουρνάρα, που όπως λέει δεν πιστεύει στην ...α λα καρτ παγκοσμιοποίηση.

Δεν γνωρίζουμε τα πιστεύω του κ.Στουρνάρα, θα μας ενδιέφεραν όμως πολύ τα πιστεύω του κ.Σαμαρά , ο οποίος είναι και πρωθυπουργός της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ,ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.