Ν. Δημοκρατία: Παραχαράκτης των δηλώσεων Τσίπρα ο Σκουρλέτης....


Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την πρωτοφανή παραχάραξη των δηλώσεων Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ευθύ χτύπημα κατά της Δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας αποτελεί η σκοταδιστική πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να παραχαράξει τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα.


Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας μετά την επίσκεψή του στο ΔΝΤ, προφανώς από πλημμελή ενημέρωση και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, δήλωσε επί λέξει:

“Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ η περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, του 13ου και 14ου μισθού, συγκεκριμένα, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις πρώτον έκρυβαν στα συρτάρια τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους και δεύτερον τους έκαναν το χατίρι να κόβουν τον 13ο και 14ο μισθό, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”.
Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ για να «μαζέψει» τη γκάφα του προέδρου του, ο οποίος θέτει θέμα κατάργησης 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα που δεν υπάρχει, προχώρησε, με επίσημο δελτίο τύπου της Κουμουνδούρου, στη σταλινικού τύπου παραχάραξη των δηλώσεών του, μετατρέποντάς τες ως εξής:

“Δεν υπήρξε ποτέ επιλογή του ΔΝΤ, η περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα. Γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας ότι οι ελληνικές κυβερνήσεις έκρυβαν στα συρτάρια, τις λίστες των πλούσιων φοροφυγάδων, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους. Επίσης, τους κάνανε το χατίρι να κόβουν τον 13ο και τον 14ο μισθό στο δημόσιο, προκειμένου να μειώσουν και τα έξοδά τους”.

Η πρωτόγνωρη πλαστογραφία των δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα, αφήνει έκθετο τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και εκείνους που μετέδωσαν τις παραποιημένες του δηλώσεις.

1. Οφείλουν άμεσα τα κόμματα να τοποθετηθούν αν συμφωνούν με τέτοιου είδους πρακτικές.
2. Οφείλει ο κατά τα άλλα λαλίστατος εγκέφαλος της παραχάραξης κ. Σκουρλέτης να απολογηθεί στην κοινή γνώμη για την απαράδεκτη και προβοκατόρικη αυτή ενέργεια.
3. Οφείλει ο επίσης λαλίστατος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κ. Τρίμης να καταδικάσει, τουλάχιστον, τη σκοταδιστική διασπορά ψευδών ειδήσεων από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
4. Οφείλει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να απαντήσει εάν ήταν ενήμερος για την απροκάλυπτη πλαστογραφία των δηλώσεών του από συνεργάτες του».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ

    Τώρα τρέχουμε πίσω από τον γιό μιας
    μεγαλοαστικής οικογένειας
    που πλούτησε με την βοήθεια της χούντας .

    Ποιός ξέρει πόσα εκατομμύρια έχει καταθέσει
    ο μεγαλοεργολάβος Παύλος Τσίπρας, ιδρυτής της ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΕ, πατέρας του Αλέξη μας,
    κολλητός του Παττακού, στο εξωτερικό όπου εδραστηριοποιείτο.
    Βέβαια το σενάριο προβλέπει ο Αλέξης να το παίζει
    παιδί του λαού μέχρι, που και με την βοήθεια και του Ιερωνύμου (οικογενειακού φίλου) και του
    περιγύρου του, καταλάβει την εξουσία.

    Μετά τα πράγματα είναι πολύ απλά.
    Φέρνει αυτός και η παρέα του απ έξω τα ευρώ και μας αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί !

    "....αν ήξερα πόσο αφελής είναι αυτός ο λαός, θα τον είχα κυβερνήσει από λοχίας."

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ
    Δικτάτορας - Στρατηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.