Απίστευτοι νόμοι για το σεξ σε όλο τον κόσμο....


Δείτε ποιοι νόμοι επικρατούν στον κόσμο για το sex.
Απίστευτοι νόμοι ακόμα και για "προηγμένες" χώρες....

1. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεξ με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν οι σεξουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου.

2. Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάσει μια γυναίκα, αλλά του απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται μόνο να βλέπει μέσω καθρέφτη.

3. Απαγορεύεται τους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Το ίδιο ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται μ” ένα κομμάτι ξύλο ή ένα τούβλο.

4. Στην νησιωτική μουσουλμανική Ινδονησία η τιμωρία για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!

5. Σε άλλα μέρη του κόσμου όμως ο αυνανισμός θεωρείται απόλυτα φυσιολογική πράξη. Οι ουρολόγοι και ειδικοί ερευνητές μάλιστα τη συνιστούν (ελλείψει κανονικών επαφών), ως μια πολύ καλή μορφή πρόληψης του καρκίνου του προστάτη. Πρόσφατα καθόρισαν σε τρεις εβδομαδιαίως τον μέσο αριθμό οργασμών (κάθε είδους) για καλύτερη πρόληψη...

6. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η πλήρης τους απασχόληση είναι να βρίσκουν παρθένες οι οποίες τους πληρώνουν για να κάνουν έρωτα. Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!

7. Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει το μοιχό άντρα της, αλλά της επιτρέπεται να το κάνει μόνο με τα χέρια της!!
Την ερωμένη του συζύγου, κατά τα άλλα, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως της αρέσει!

8. Στο Λίβερπουλ, λέει, επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες αλλά μόνο σε μαγαζιά που πουλάνε τροπικά ψάρια!

9. Στο Κάλι, στη Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγό της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της…

10. Στο Σάντα Κρουζ στη Βολιβία είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεξ με μια γυναίκα και τη μητέρα της ταυτοχρόνως!

11. Στη Μέριλαντ των ΗΠΑ απαγορεύεται να πωλούνται προφυλακτικά από μηχανές με κέρμα παρά μόνο εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στον ίδιο χώρο!!

12. Στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ δεν μπορείς να αυτοερεθιστείς παρατηρώντας ένα ζευγάρι που κάνει έρωτα στο αυτοκίνητο. Αυτό τιμωρείται από το νόμο... (Εκτός αυτοκινήτου άραγε επιτρέπεται; )

13. Στην Ινδία έχουν απαγορευτεί δια νόμου τα ερωτικά βοηθήματα.

14. Στο Κεντάκι έπρεπε οι νομοθέτες να σταματήσουν να νομοθετούν... πιωμένοι, γιατί βγαίνουν αποφάσεις όπως η κατωτέρω (επί λέξει) : "Καμμία γυναίκα δεν θα περνάει με μαγιό από τις πίστες αγώνων αυτοκινήτων, εκτός αν συνοδεύεται από δύο αστυνομικούς ή είναι οπλισμένη με ένα κοντάρι." (Δεν ξεκαθαρίζεται τι είδους... μήκους κλπ κοντάρι πρόκειται...)

15. Στη - βασικά μουσουλμανική- Μέση Ανατολή είναι νόμιμο να κάνεις έρωτα με... πρόβατο, ενώ αποτελεί θανάσιμο αμάρτημα να καταναλώσεις το κρέας του συγκεκριμένου προβάτου!

16. Στη Βραζιλία δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τους άντρες να φέρνουν σε οργασμό τις γυναίκες! Πριν από 3 χρόνια όμως, το δικαστήριο δικαίωσε μια 31χρονη που κατήγγειλε τον εραστή της στις αρχές, γιατί τελείωνε την επαφή πριν έρθει η ίδια σε οργασμό.

17. Σε Αριζόνα, Ρόουντ Άιλαντ και Τέξας των ΗΠΑ, το σεξ επιτρέπεται μόνο για τους νόμιμους συζύγους. Μεταξύ των ελεύθερων, είναι απαγορευμένο με ποινή μέχρι και 3 χρόνια φυλάκιση!

18. Κολομβία, Κάλι. Οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να έχουν στο πίσω κάθισμα του δικύκλου τους έναν άντρα, κάτι που επιτρέπεται στους άντρες!
Στην ίδια πόλη ο νόμος υποχρεώνει τις γυναίκες να κάνουν έρωτα μόνο με τον σύζυγό τους, την πρώτη φορά όμως, μόνο παρουσία της "μαμάς" (της πεθεράς δηλαδή).

20. Ανακοίνωση προς τους επισκέπτες τις Νέας Υόρκης: στην πόλη των ουρανοξυστών δεν επιτρέπεται να κοιτάξει κανείς πονηρά μια γυναίκα στον δρόμο όπως είναι συνηθισμένο αλλού, πχ στην Ισπανία. Ο ένοχος μπορεί να παραπεμφθεί στο δικαστήριο και να τιμωρηθεί να κυκλοφορεί με παρωπίδες, όπως τα γαϊδούρια και τα άλογα!


-Τρίτο Μάτι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια