"ΙΟΣ" ΤΗΣ "Εφ.Συν" ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΙ;


ΝΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ  ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ;
Διάβασα μετά μεγίστης προσοχής το κείμενο του "Ιού", αν και δεν προσδιορίζεται διά χειρός ποίου συν-ιού έχει συνταχθεί το σημείωμα. Διότι συν-ιός πρέπει να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑίος πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημ. Τρίμης, με ιδιαίτερο....
ενδιαφέρον γιά τις καταλήψεις, αν κρίνω από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ενώσεως το οποίο παραμένει εις χείρας καταληψιών-αντιεξουσιαστών (οδός Ζαϊμη 11), εις τους οποίους, ως καλός οικοδεσπότης ο τελευταίος, τους πληρώνει και τη ΔΕΗ, εννοώ όχι με πόρους εξ ιδίων, αλλά της ΕΣΗΕΑ, της οποίας παίζει τον πρόεδρο.

Προφανώς, δε, ο πρόεδρος Τρίμης αδιαφορεί γιά την επαναπόδοση εις το νόμιμο κτήτορα, δηλαδή την ΕΣΗΕΑ, περιουσιακού στοιχείου το οποίο της ανήκει, πράγμα γιά το οποίο οφείλει να πράξει τα δέοντα, κατ' εξουσιοδότηση σχετικής αποφάσεως του ΔΣ, πλην όμως αδιοαφορεί πλήρως, συνεπεία επιλεκτικών ευαισθησιών και  κατά συνέπεια, συνειδητής αδιαφορίας. Αυτό δεν συνιστά παράβαση καθήκοντος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται; Βεβαίως, δε, όλες οι ζημιές που έχουν επέλθει εις το νεοκλασσικό κτήριο από τους καταληψίες-αντιεξουσιαστές, δεν συνιστούν τεκμήριο απιστίας; 

Το κακό γιά τον "Ιό" και τα..."νεολαιίστικα στέκια" (νέος όρος γιά τις καταλήψεις, από την εξόχως ικανή εις τη λεξιλαγνεία αντισυστημική Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αριστερότερα αυτής, μέχρι και τις παρυφές των απαρχών της τρομοκρατίας), είναι ότι οι σχετικές-βεβαίως και με μεγάλη καθυστέρηση-επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ γιά ανάκτηση του δημοσίου ελέγχου σε "κατειλημμένα" κτήρια, ελέω επαναστατικής βίας, μπορεί να ανακοινώνονται γενικώς, ως πρόθεση, όχι όμως και με λεπτομέρεις, δηλαδή πού, πότε, πώς, με πόσους "μπάτσους", με ποιό εισαγγελικό λειτουργό κ.ο.κ..

Αντιλαμβάνομαι τη δυσχερή θέση των υπερασπιστών της αριστερής αλητείας και της αντικειμενικής αδυναμίας τους-όπως θέλω να πιστεύω...-να συλλέγουν έγκυρες πληροφορίες εγκαίρως, σε real time, κατά την ορολογία των στρατιωτικών ή αστυνομικών επιχειρήσεων, ώστε να οργανώσουν εγκαίρως "αντεπίθεση", κινητοποιώντας-όπως έπραξαν επιτυχώς το Δεκέμβριο του 2008- τους "δικούς τους", με σημαία τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Την "εξέγερση" εκείνη, με βάση τα αριστερά εύσημα του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από πολλούς έγκριτους του χώρου, φανατικούς θιασώτες της δικτατορίας των μειοψηφιών.
 Δυστυχώς, το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού είναι εύλογο να μην τους ανήκει και θα ήταν ανεπίτρεπτο να το υφαρπάξουν, από επίορκους που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν υπέρ των "συμφερόντων τους", εις τους κόλπους του κρατικού μηχανισμού!

Προκειμένου δε να βεβαιωθούν και οι πλέον δύσπιστοι περί των πραγματικών τους προθέσεων, οι της "Εφ.Συν", διά χειρός του Ν.ΣΒ.υπευθύνου για το "ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ", καταχωρούν επίσης και ανακοίνωση της "Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Αθήνας", η οποία προτρέπει σε "ανα-καταλήψεις"(!). Αυτή η ρημάδα η "επαναστατική γραμμή" πρέπει να φθάσει εις τους αποδέκτες, προς εφαρμογή και απαιτείται το φιλόξενο, προς τούτο, βήμα από ΜΜΕ.

 Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια