Ο Παπαδάκης εξήγησε το λόγο που οδήγησε στη διακοπή σήματος του ΑΝΤ1

Μετά την ανακοίνωση με τη συγνώμη του ΑΝΤ1 για τη διακοπή του σήματός του χθες το βράδυ, ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε σήμερα τι ακριβώς συνέβη και ζήτησε με τη σειρά του συγνώμη από τους τηλεθεατές.
"Είμαστε ακόμα ζωντανοί στο σχοινί, θα φανεί στο χειροκρότητμα.", είπε ο δημοσιογράφος στην έναρξη του Πρωινό ΑΝΤ1 και συνέχισε: "Τι ήταν αυτό το πράγμα χθες ρε παιδί μου; Τι γκαντεμιά! Είμαστε η πρώτη....
ζωντανή εκπομπή και θέλουμε να σας ζητήσουμε συγνώμη για τη διακοπή του σήματος του σταθμού. Χθες βρισκόμασταν σε μια φοβερή κινητοποίηση, όλο το τεχνικό τμήμα του σταθμού -που δεν ευθύνεται για τη βλάβη. Ήταν ένα πρωτοφανές τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην τροφοδοσία του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να έχουμε ούτε σήμα, ούτε πρόγραμμα".

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε και στις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Όλα Μπάχαλο που δεν βγήκαν στον αέρα, διευκρινίζοντας: "Σήμερα θα μεταδοθεί κανονικά το πρόγραμμα. Τέλος καλό, όλα καλά"...

Απόψε, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: 21:15 Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής - 22:15 Son - 23:15 Ράδιο Αρβύλα - 00:15 Όλα μπάχαλο φέτος. Η εκπομπή Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν θα μεταδοθεί σήμερα.

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια