Μαρκόπουλος: «Εθισμένος στον ψεκασμό ο Καμμένος»


Στους τεχνητούς παραδείσους των ψεκασμών, φαίνεται ότι έχει κυλήσει τελευταία ο Πάνος Καμμένος, γεγονός που πλέον φαίνεται καθαρά και από τις ανακοινώσεις του κόμματος, όπου όχι μόνο είναι ακατανόητες..
..αλλά χρησιμοποιούν και λέξεις όπως «κορυφαιότητα» ή άλλους ανθελληνικούς νεολογισμούς.

Κάτω από την πίεση....
αυτής της νέας θλιβερής πραγματικότητας, φαίνεται ότι μερικά ιστορικά στελέχη του κόμματος, αποφάσισαν να αντιδράσουν: Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, πιο πολύ από αγάπη για τον αρχηγό τους, όπως αφήνουν οι ίδιοι να εννοηθεί: «Για να έχουμε ιδεολογικές διαφορές, πρέπει πρώτα να υπάρχει ιδεολογία» φέρεται ότι είπαν σε στενό κύκλο, προσπαθώντας να αποδείξουν πως το πρόβλημα είναι οι «εθισμοί του αρχηγού».

Σύμφωνα μάλιστα με εσωτερικές πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος, ύστερα από μερικές ολονυκτίες αυτοψεκασμού, είχε αρχίσει να συζητάει με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ συζητούσε σοβαρά να προτείνει για Εθνικό Νόμισμα (μετά το δολλάριο), τα Σηστέρσια των Γαλατών στο Αστερίξ.

Μέχρι λοιπόν να μπει σε μια κλινική αποτοξίνωσης, από τα δηλητήρια της Νέας Τάξης, η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποφάσισε να παραδώσει τον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου στο Twitter και την εικόνα της Παναγίας που αποτελεί το μόνο καταστατικό του κόμματος, στον Παύλο Χαϊκάλη, που παμψηφεί ορίστηκε ο θεματοφύλακας των αξιών του Ανεξάρτητου Ελληνισμού, «που ότι λέει ισχύει πάντα» (εκτός από τον Γραμματέα της Κ.Ο.)


 Μια από τις εικόνες-ντοκουμέντα, που δείχνουν τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όχι μόνο να εισπνέει ψεκασμούς με νοσηρή ευχαρίστηση, αλλά να μην κρατάει καν την εικόνα της Παναγίας!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό (εκτός από τη λέξη «κορυφαιότητα»), αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)


tvorini-gr.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια