Οπαδοί του Ολυμπιακού μαχαίρωσαν αστυνομικό στην Πάτρα!


Πολύ άσχημη τροπή έχουν πάρει τα επεισόδια στην Πάτρα πριν την έναρξη του αγώνα Παναχαϊκή - Ολυμπιακός. Στις συγκρούσεις οπαδών των "ερυθρόλευκων" με την αστυνομία, ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης μαχαιρώθηκε πισώπλατα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μεγάλη ένταση υπήρξε....
πριν τη σέντρα του αγώνα κυπέλλου όταν οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο της Αγυιάς χωρίς εισιτήριο.

Η αστυνομία αντέδρασε και τα... αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με δύο τραύματα στην πλάτη από μαχαίρι. Η σοβαρότητα της κατάστασης του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. 

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά ακόμη ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο με τραύματα στο μάτι, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τους οπαδούς.

Η ένταση συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του ματς το οποίο διακόπηκε ουκ ολίγες φορές για αντικείμενα που έπεσαν, αυτή τη φορά, από την πλευρά των οπαδών της Παναχαϊκής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια