Έχει ξεφτιλίσει όλες τις διαδικασίες ο Λαυρεντιάδης. Πάλι στον Ευαγγελισμό.


Για άλλη μια φορά ένα λαμόγιο κάνει πλάκα στις αρχές και γυρνάει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο αντί να πάει κορυδαλλό.
Θρίλερ με την μεταγωγή του πρώην μεγαλομετόχου της Proton Bank στον Κορυδαλλό.
Μέσα στην ημέρα αναμενόταν να μεταφερθεί στον Κορυδαλλό.
Χθές έφυγε από τον Ευαγγελισμό και πήγε στο Δαφνί.
Το βράδυ της Παρασκευής ο Λαυρεντιάδης κατέληξε στον Ερυθρό Σταυρό και από εκεί στη ΓΑΔΑ.

Από το ένα νοσοκομείο στο άλλο μεταφέρεται ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Κι ενώ σήμερα....
αναμενόταν να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τελικά ο ίδιος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας και συγκεκριμένα καρδιακό πρόβλημα αυτή τη φόρα κι έτσι κατέληξε και πάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. 

Όλο το χρονικό

Την Παρασκευή το απόγευμα, η 2η ειδική ανακρίτρια, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία μετέβη η ίδια στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύόταν ο επιχειρηματίας προκειμένου να λάβει την απολογία του αποφασισε την προφυλάκιση του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Η απολογία του κράτησε περίπου μιάμιση ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Λαυρεντιάδης αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ο έλεγχος της ΤτΕ πάνω στον οποίο στηρίχθηκαν τα πορίσματα είναι λάθος. Πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που άρχισαν οι δικαστικές έρευνες ήθελε να επιστρέψει τα χρήματα.

Στη συνέχεια, λίγο μετά τις 21:00 κι ενώ είχε κριθεί προφυλακιστέος, ο κ. Λαυρεντιάδης μετά την διάγνωση του γιατρού του για ψυχική ασθένεια, μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Εκεί όμως οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για την παραμονή του στη ψυχιατρική κλινική. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός που νοσηλευόταν από χθες είχαν αποφανθεί πως δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας ώστε να παραμείνει στο νοσοκομείο. 

Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού που τον εξέτασαν έκριναν επίσης πως δε συντρεχει κανένας λόγος ώστε να νοσηλευτεί ο κ. Λαυρεντιάδης κι έτσι έφυγε και από τον Ερυθρό Σταυρό και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Κι ενώ εντός της ημέρας αναμενόταν η μεταφορά του στον Κορυδαλλό, ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός επικαλούμενος πρόβλημα υγείας. 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Λ., ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΥΤΙΣΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ..... ΟΓΔΟΝΤΑ (80) ΕΤΩΝ!!!

    Ο Πέτρος Κυριακίδης, ένας άγνωστος βιβλιοπώλης, αδελφικός φίλος του αρχιεπίσκoπου Χριστόδουλου Παρασκευαϊδη και άλλων μεγαλορασοφόρων.

    Βιβλιοπώλης, αρχικά μόνο εκκλησιαστικών βιβλίων,
    που έγινε εκδότης (μεταξύ των άλλων και της πορνοφυλλάδας ESPRESSO), μεγαλοεπιχειρηματίας, καναλάρχης κτλ.

    Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι από τα κεντρικά πρόσωπα στην υπόθεση του υπόλογου Λαυρεντιάδη.

    O Πέτρος Κυριακίδης όχι μόνο είναι μέλος ΔΣ των εταιρειών Λαυρεντιάδη, αλλά φαίνεται να έχει αγοράσει μετοχές από τουλάχιστον 20 Μέσα Ενημέρωσης. Η χρηματοδότηση προήλθε βέβαια από την Proton και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

    Ο Λαυρεντιάδης ποτέ δεν παραδέχθηκε πως είναι κάτοχος ΜΜΕ.
    Χαριτολογώντας έλεγε πως απλώς έχει φίλο εκδότη, εννοώντας τον
    Πέτρο Κυριακίδη.

    Από τα στοιχεία που υπάρχουν στην εισαγγελική έρευνα προκύπτει πως όλες οι αγορές ΜΜΕ από τον όμιλο Κυριακίδη έγιναν με δάνεια της Proton. Στις δε περισσότερες των περιπτώσεων τα έξοδα αγοράς τίτλων είναι υπέρογκα.

    Ο Πέτρος Κυριακίδης που υποστήριζε ότι είναι "αθώος", πρόλαβε και κρύφτηκε λίγο πριν την έκδοση του εντάλματος σύλληψης και καταζητείται.
    Κατηγορείται για πέντε κακουργήματα!

    Σήμερα ο Κυριακίδης είναι 86 χρονών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.