Στην ίδια γειτονιά μετακομίζει ο Πετρόπουλος.

Από την Παιανία πάει στο Σπάτα ο Πετρόπουλος αφού συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ.

Κοντινή αναμένεται να είναι η... διαδρομή του Αντώνη Πετρόπουλου, όσον αφορά την ποδοσφαιρική του στέγη. Το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον μάνατζερ του παίκτη, όπου και....
υπήρξε ταύτιση απόψεων. Μένει να αποδεσμευτεί ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό
Ο Πετρόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή μέσα στους 2-3 βασικούς στόχους της Ένωσης για την επίθεση του δικεφάλου και από την Τρίτη θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, καθώς μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε προφορική συμφωνία.

Στο ραντεβού που έγινε το απόγευμα της Τρίτης μεταξύ του παίκτη του μάνατζέρ του, Γιάννη Γλυκού, με τους Δημητρέλο, Λίνεν και Μπρουσιανό υπήρξε κατ'αρχήν συμφωνία. Φυσικά, ανακοινώσεις δεν θα υπάρξουν τώρα, αλλά όταν μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τον Παναθηναϊκό στο τέλος του 2012. 

Ο μάνατζερ του Πετρόπουλου, μάλιστα μιλώντας στο novasport.gr είπε: "Συναντηθήκαμε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αύριο θα έχουμε μία νέα συνάντηση και πιστεύω ότι οριστικές εξελίξεις θα έχουμε το Σάββατο". Η συμφωνία είναι για 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης για ένα ή δύο χρόνια.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια