Ποιος αποκάλεσε την Λιάνα Κανέλλη μαλ..α στον αέρα!

Μια συζήτηση για το φορολογικό ήταν αρκετή για να ανάψουν τα αίματα... Καλεσμένοι στην εκπομπή ΝΕΤ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ήταν σήμερα η Λιάνα Κανέλλη, ο Γιάννης Πολίτης και ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Βασίλης Κορκίδης.

"Το φορολογικό πρόβλημα της Ελλάδας δε θα λυθεί ποτέ....
αν δεν πιάσουν τους 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους που φοροδιαφεύγουν. Πλούσιοι άνθρωποι με πανάκριβα αυτοκίνητα". τόνισε ο Γιάννης Πολίτης.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ συμπλήρωσε, "Πόσο προκλητικό είναι όλοι εμείς που λέμε για τους φοροφυγάδες σήμερα να έχουμε αγοράσει σπίτια και ακίνητα στην αντικειμενική αξία και όχι στην πραγματική; Αυτό δεν είναι φοροδιαφυγή;"

Η Λιάνα Κανέλλη φανερά ενοχλημένη ρώτησε, "Εγώ τι είμαι που τα έχω αγοράσει στην πραγματική; Ο μαλ...ς της παρέας;"

Ο Βασίλης Κορκίδης της απάντησε: "Ναι. Προφανώς

 Δείτε πώς αντέδρασε η Λιάνα Κανέλλη!


zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η Λιάνα Κανέλλη είναι αναμφίβολα έξυπνη, διαβασμένη και καλή δημοσιογράφος. Πέρασε, βέβαια, όλο το κομματικό φάσμα από την ΝΔ μέχρι το ΚΚΕ, δίνοντας δείγματα καιροσκοπισμού.

    Τα τελευταία δέκα και ίσως παραπάνω χρόνια, έχει υιοθετήσει αυτό το μάγκικο στυλ, συνδυασμένο με γλώσσα πεζοδρομίου, που την κάνει από αντιπαθή μέχρι γραφική. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.