Δήμητρα Παπαδοπούλου: "Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δεν θέλει ανθρώπους"!

"Είναι πολύ ηλίθιο να υπάρχουν τουρκικά! Εισάγουμε καλλιτεχνικό προϊόν... αυτό είναι έγκλημα"!
Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η δημοφιλής ηθοποιός είπε την άποψή της για τα τουρκικά σίριαλ και για τη δουλειά στην τηλεόραση, με τα λεγόμενά της να....
προκαλούν αίσθηση...

"Είναι πολύ ηλίθιο να υπάρχουν τούρκικα, ειδικά από τη στιγμή που ο Έλληνας το μόνο που παράγει είναι τέχνη. Όλοι αυτοί που λένε ότι εμείς δεν παράγουμε σαν λαός, δεν έχουν καταλάβει ότι το μόνο που παράγουμε είναι καλλιτεχνικά πράγματα. Όλοι οι Έλληνες γράφουν, όλοι οι Έλληνες τραγουδάνε, όλοι οι Έλληνες χορεύουνε! Αυτό είναι η φύση μας. Εισάγουμε καλλιτεχνικό προϊόν... αυτό είναι έγκλημα!", τόνισε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν ετοιμάζει κάτι για την τηλεόραση, η σεναριογράφος απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η τηλεόραση θέλει Αλβανούς, δεν θέλει ανθρώπους! Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς"... Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έσπευσε να διευκρινήσει ότι ήταν σχήμα λόγου "για να μην παρεξηγηθούμε τώρα" και σημείωσε ότι εννοούσε ότι για να κάνεις κάτι καλό στην τηλεόραση "πρέπει να πεθάνεις".

Δείτε το βίντεο:

zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια