ΘΑ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ" ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


Είναι να απορεί κανείς γιά το μυαλό που υπάρχει εις την κεφαλή του σχολιογράφου της "ΑΥΓΗΣ" και εσχάτως εκλεγέντος και εις την καθοδήγηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δηλαδή με διπλό καπέλλο Γ.(ιώργου)Κ.(υρίτση ή ολογράφως Κυρίτσεως τις Κυριακές...)


"Μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βασίζει τη διαπραγματική της τακτική - πληροφορεί με επαναστατικό στόμφο- στην εξουσιοδότηση του λαού να καταργήσει το Μνημόνιο και να καταλήξει σε μία βιώσιμη συμφωνία"...Δηλαδή θα υπογράψουν νέο Μνημόνιο, που δεν θα λέγεται Μνημόνιο, αλλά...βιώσιμη συμφωνία, κι ας είναι ο επίσημος όρος Memorandum of  Understanding.

Kαι ποίο θα είναι το "ισχυρό τους χαρτί"; "Η αβεβαιότητα των δανειστών και εταίρων γιά το τί θα σήμαινε γιά την Ευρώπη μία άγρια σύγκρουση με μία δημοκρατική ελληνική κυβέρνηση και γιά το μέχρι πού θα ήταν διατεθειμένος να το τραβήξει"...Δηλαδή ακόμη και σε έξοδο από το ευρώ και την ίδια την ΕΕ;

Τί θα πεί βρε πανηλίθιε "δημοκρατική" κυβέρνηση; Μία κυβέρνηση εκλεγμένη και με τη νομιμοποίηση της απόλυτης πλειοψηφίας από το Κοινοβούλιο κυβερνά. Μία κυβέρνηση της συμφοράς του ΣΥΡΙΖΑ θα προσθέσει και το πρόθεμα "δημοκρατική" γιά νμα δείξει τί; Γ.Κ. πριν πληκτρολογήσεις κάποιο κείμενο, να σκέπτεσαι ότο προηγουμένως πρέπει να προσφεύγεις εις το-τσιμεντένιο, έστω, μυαλό σου! Γιά να υπάρχει μία στοιχειώδης σοβαρότης...

Η μαγκιά και το "κράτος δικαίου" του παρακράτους των Εξαρχείων μόνον το γέλωτα προκαλούν, άφθονο μάλιστα!
Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Share on Google Plus

About THE FUN BANK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...