Αύριο η… συντέλεια του κόσμου; ...


Λοιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί πρόκειται να πλήξουν τη Γη, ο ουρανός θα βρέχει φωτιά, ενώ πλανήτες πρόκειται να προσκρούσουν πάνω της με καταστροφικές συνέπειες για τον άνθρωπο που θα δει κατάματα το τέλος.

Αυτά κι άλλα τραγικά πρόκειται λοιπόν να συμβούν αύριο 21 Δεκεμβρίου του 2012 τελευταία ημερομηνία στο ημερολόγιο των Μάγια, αν οι προφητείες τους....
επαληθευθούν. Οι Μάγια που πίστευαν ότι η δημιουργία αλλά και η καταστροφή συμβαίνει σε κύκλους, είχαν δημιουργήσει το ημερολόγιό τους βάσει κύκλων. Στο τέλος λοιπόν κάθε κύκλου πίστευαν ότι ο κόσμος έπρεπε να διαλυθεί ώστε να ξαναγεννηθεί ανανεωμένος και χωρίς τα σφάλματα του προηγούμενου.

Η καταστροφολογία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό βασίζεται σε μια συγκυρία που θα συμβεί την 21η Δεκεμβρίου και έχει σχέση με το Μεγάλο Κύκλο.

Ετσι λοιπόν όπως ισχυρίζονται οι μελετητές που πιστεύουν στην έλευση της μεγάλης αυτής ημέρας, πύρινη καταιγίδα πρόκειται να πλήξει τη Γη, πλημμύρες πρόκειται να πνίξουν πολλές χώρες, σεισμοί πολλών βαθμών Ρίχτερ θα σκίσουν το έδαφος, ο τεράστιος πλανήτης άγνωστος Χ ή πλανήτης Νιμπίρου θα προσκρούσει στη Γη καταστρέφοντάς την, στο μεταξύ οι πόλοι της θα έχουν αντιστραφεί, ενώ λέγεται πως ο πλανήτης Γη θα απορροφηθεί από τη μαύρη τρύπα.

Αλλοι λιγότερο απαισιόδοξοι υποστηρίζουν ότι δε θα καταστραφεί ο κόσμος αλλά το τέλος του κύκλου των Μάγια θα σημάνει μια σημαντική αλλαγή και την έναρξη μιας νέας περιόδου για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Λέγεται λοιπόν ότι ο άνθρωπος θα αναγκαστεί να απαλλαγεί από την υλιστική μανία που τον καταδιώκει και θα στραφεί στην πνευματική καλλιέργεια.

Ποιοι θα μας σώσουν;

Αν ωστόσο οι προφητείες βγουν αληθινές δύο φαίνεται πως θα είναι οι άνθρωποι που θα μας σώσουν. Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από την εταιρία OnePoll, οι δύο ήρωες που είναι ιδανικοί για να κονταροχτυπηθούν με τη μανία της φύσης ώστε να σώσουν την ανθρωπότητα είναι η Σιγκούρνι Γουίβερ και ο Μπρους Γουίλις. Αλλωστε ο Γουίλις έχει αποδείξει τη γενναιότητά του στην ταινία «Αρμαγεδδών» του 1998, όπου κατάφερε να σώσει τον πλανήτη από μια επερχόμενη καταστροφή, ανατινάζοντας με πυρηνικά έναν αστεροειδή που βρισκόταν σε τροχιά πρόσκρουσης στη Γη. Στο ίδιο μήκος κύματος κι η Γουίβερ η οποία ως Ελεν Ρίπλει στις ταινίες «Αλιεν» αντιμετώπισε με σθένος τα εξωγήινα τέρατα που ήθελαν να κατακτήσουν την Γη.

Πώς να προετοιμαστείτε για την συντέλεια;

Αν πάλι δεν πιστεύετε ούτε στις δυνατότητες των θαρραλέων ηθοποιών τότε το επόμενο που μένει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις συμβουλές των «Preppers», των 3 εκατομμυρίων Αμερικανών δηλαδή που προετοιμάζονται για την καταστροφή του κόσμου. Ένας από αυτούς στο Φοίνιξ για παράδειγμα έχει προμηθευθεί 1.000 ψάρια τα οποία διατηρεί στην πισίνα του ώστε αν η συντέλεια φτάσει να έχει αρκετό φαγητό για τον ίδιο και την οικογένειά του. Στο ίδιο κλίμα και ένα ζευγάρι σε άλλη πολιτεία που ζει ήδη σε πλήρως θωρακισμένο σπίτι και έχει φροντίσει να έχει στη διάθεσή του 25.000 γεύματα με μακρά διάρκεια. Την ίδια στιγμή ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού έχει μεταμορφώσει την ιδιωτική του κατοικία στην Αριζόνα σε απόρθητο φρούριο κι έχει αγοράσει νερό, τροφή, όπλα και όλα τα απαραίτητα για τη μεγάλη ημέρα. Πέρα από αυτούς τους «Preppers», ήδη μέσα σε ένα μήνα έχουν καταγραφεί 300.000 επισκέψεις χρηστών στην ιστοσελίδα survivalblog.com, όπου κανείς μπορεί να βρει μια σειρά από ιδέες για την αντιμετώπιση μιας μεγάλης καταστροφής όπως αυτή της προφητείας των Μάγια. Πάντως το φαινόμενο των «Preppers», δεν είναι μόνο δυτικό καθώς ήδη σε Κίνα, Ρωσία και Ουκρανία οι αγορές σπίρτων, κεριών, νερού και τυποποιημένου φαγητού μακράς διάρκειας έχουν εκτοξευθεί.

Ποιες πόλεις θα σωθούν; Σπεύσατε!

Όπως φαίνεται η τύχη θα ευνοήσει μερικούς οι οποίοι μπορεί να βλέπουν τον κόσμο να καταστρέφεται αλλά εκείνοι θα μείνουν αλώβητοι. Αυτοί λοιπόν που θα σωθούν από τη λαίλαπα θα είναι οι κάτοικοι της πόλης Κιρκιντζές της Τουρκίας, του Μπουγκαράτς της Γαλλίας και του Τσιστερνίνο της Ιταλίας. Σύμφωνα λοιπόν με τους…ειδικούς οι τόποι αυτοί έχουν ξεχωριστή ενέργεια και έτσι δε θα πληγούν από τις φυσικές καταστροφές που οι λοιποί θνητοί θα αντιμετωπίσουμε. Ηδη δεκάδες είναι οι κρατήσεις στα λιγοστά ξενοδοχεία των περιοχών αυτών, ενώ πολλοί κάτοικοι έσπευσαν να εκμεταλλευθούν τη θετική ενέργεια της γενέτειράς τους θέτοντας προς πώληση νερό, πέτρες και ό,τι άλλο θα μπορούσε να είναι κερδοφόρο, καθώς η εισβολή των τουριστών αναμένεται να είναι μαζική.
http://nonews-news.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια