Εδώ η επιταγή, εκεί η επιταγή, που είναι η επιταγή ;



Και το παραμύθι καλά κρατεί και στο Παναθηναϊκό όπως και στην ΑΕΚ με τον μεγαλοεπενδυτή που όλο μπαίνει και όλο έξω είναι.
Να δω πρόεδρο τον Τσάκα κι τι στο κόσμο ρε παιδιά.
Όπως ήταν φυσικό καμιά επιταγή δεν εμφανίστηκε σήμερα παρά τις διαβεβαιώσεις του "πρίγκιπα" για το αντίθετο....



Οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού  ψήφισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 28 εκ. ευρώ και δίνουν την ευκαιρία στον Φεϊζάλ να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του. Παρούσα η νομική εκπρόσωπος του Πρίγκιπα, Κασσιανή Μιχοπούλου η οποία ρωτήθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζου για το πού είναι η επιταγή.
Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ολοκληρώθηκε και οι μέτοχοι ψήφισαν την ΑΜΚ κατά 28 εκ. ευρώ. Όλοι περιμένουν να δουν αν ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και θα καλύψει την αύξηση παίρνοντας το 67,5% των μετοχών.

Ο Σαουδάραβας θα έχει προθεσμία ως τις 4 Ιανουαρίου για να δώσει τα χρήματα ενώ οι παλιοί μέτοχοι θα παραιτηθούν του δικαιώματος προτεραιότητας που έχουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην τοποθέτησή του εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τις προθέσεις του Πρίγκιπα αλλά τόνισε ότι καλό είναι να δώσουν στον Φεϊζάλ την ευκαιρία να αποδείξει ότι όσο λέει είναι αλήθεια.

"Μας ήρθε ένα γράμμα από έναν Πρίγκιπα με μεγάλο όνομα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι θέλει να επενδύσει. Έγινε λόγος για μια επιταγή που δεν την είδαμε αλλά τέλος πάντων. Ακούγεται εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα της εποχής, αλλά υπάρχουν κάποιοι εκκεντρικοί Πρίγκιπες, οι οποίοι ενδεχομένως να θέλουν να επενδύσουν.

Εμείς δεν μπορούμε να λειτουργούμε σαν ιδιωτική επιχείρηση γιατί εκπροσωπούμε 1,8 εκατομμύρια κόσμου. Ο Παναθηναϊκός είναι όπως η Ελλάδα, βλέπετε τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε. Κάναμε μεγάλα ανοίγματα και το ίδιο έγινε και στον Παναθηναϊκού. Ακολουθούσαμε μια λογική οικονομική πολιτική και μόλις έγιναν ανοίγματα, είδατε τι έγινε. Επειδή η Συμμαχία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τα χρήματα που προσδοκούσαμε, και οι μέτοχοι δεν έβαλαν χρήματα, εμείς θα δώσουμε την ευκαιρία στον Πρίγκιπα να μπει, κάνοντας την ΑΜΚ στα 28 εκατομμύρια ευρώ. Υποχρεωτικά, ζητάω να άρετε τις επιφυλάξεις σας και να του δώσουμε τη δυνατότητα. Έχω συζητήσει με τους άλλους βασικούς μετόχους και συμφωνούν όλοι. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά, έχουμε μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία με την πλευρά του Πρίγκιπα, για αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, γιατί 5 αρχίζει πάλι το πρωτάθλημα και πρέπει να ξέρουμε ποια θα είναι η διοίκηση. Εμείς δεν πιστεύουμε στην εύκολη αγορά της δόξας μέσα σε λίγους μήνες." 

Μετά το τέλος τη ΓΣ ο Γιάννης Αλαφούζος ρώτησε την Κασσιανή Μιχοπούλου: "Πού είναι η επιταγή;" Η εκπρόσωπος του Φεϊζάλ απάντησε ότι βρίσκεται σε συμβολαιογράφο ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο Πρίγκιπας θα βάλει τα λεφτά τόνισε: "Τι να σας πω. Εγώ είμαι η εκπρόσωπός του. Από αυτά που βλέπω, πιστεύω πως ναι."

Στη συζήτηση μπήκε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου που είπε: "Δεν υπάρχει καμία επιταγή σε συμβολαιογράφο. Δεν υπάρχουν αυτά, γιατί λέτε ψέματα;"
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια