Στα μαχαίρια ο Λαυρεντιάδης με τους συνηγόρους του.


Οι δύσκολες ώρες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη στον ΚορυδαλλόΕίχε την εντύπωση ο Λαυρέντης ότι δεν θα τον ακούμπαγε κανείς για τα εκατομμύρια που "έφαγε" από την proton bank γιατί έτσι του έλεγαν οι συνήγοροι του και τώρα του κάθισε βαριά το κελί.
Λαυρέντη μου υπομονή η αρχή είναι δύσκολη μετά μπορεί και να σου αρέσει.

Απογοητευμένος....
από τους νομικούς του συμβούλους εμφανίζεται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, οπως λέει η iefimerida.gr και κυρίως από αυτούς που τον διαβεβαίωναν ότι δεν θα προφυλακιστεί.

Μέσα στον Κορυδαλλό συναντά καθημερινά τους δικηγόρους του οι οποίοι βλέπουν κατά μόνας, αφού σε αυτή τη φάση σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής εμφανίζεται να έχουν μοιραστεί σε δύο στρατόπεδα με μάλλον προβληματικές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Νομικός σύμβουλος ο οποίος υποσχόταν στον Λαυρεντιάδη ότι δεν θα προφυλακιστεί » ή ότι «όλα θα εξελιχθούν μετά τις γιορτές» δεν γίνεται πλέον δεκτός από τον επιχειρηματία.

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάντως ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης τις περνάει ξαπλωμένος καθώς λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και βασίζεται στη βοήθεια των συγκρατουμένων του. Μοιράζεται το κελί του με τον Λάκη Γαβαλά, τον Γ. Σαχπατζίδη και έναν ακόμη νεαρό. Συχνά τον βοηθάει και ο Σωτήρης Κρητικός, ο οποίος κρατείται για λαθρεμπόριο πετρελαίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια