Στενός συνεργάτης του Σαμαρά στην λίστα με τα λεφτά της Μαργαρίτας Παπανδρέου....


Στην υπόθεση εμφανίζεται το όνομα του διπλωματικού Συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου.
Πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, προκαλεί η αποκάλυψη που θέλει τον στενό συνεργάτη του, Σταύρο Παπαστραύρου, ως διαχειριστή κεφαλαίων του επιχειρηματία Σάμπι Μιονί, Σύμφωνα με....
το δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα», ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεράστιων κεφαλαίων. Με δηλώσεις του στο περιοδικό Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη, που αποκάλυψε την λίστα, έχει παραδεχτεί ότι η Μαρία Παντελή ήταν διαχειριστής κεφαλαίων του.

Συγχρόνως ως διαχειριστής κεφαλαίων του- σύμφωνα με δηλώσεις του επιχειρηματία- εμφανίζεται και άλλος «επώνυμος» της λίστας, ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος είναι δικηγόρος και σήμερα σύμβουλος του κ. Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με τον κ. Μιονί τα κεφάλαια που διαχειριζόταν είναι απολύτως νόμιμα. Ανεξάρτητα, όμως, από τα όσα βγαίνουν προς τα έξω, η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, το Μέγαρο Μαξίμου, επιχείρησε να «κόψει» την δημοσίευση του συγκεκριμένου ονόματος από το σημερινό δημοσίευμα που επικεντρώνεται στην κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου. Οι παρεμβάσεις που έγιναν, φαίνεται ότι έπεσαν στο κενό, με αποτέλεσμα, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, να βρίσκεται εκτεθειμένος. Το γεγονός πάντως, ότι το θέμα δεν έχει λάβει την απαιτούμενη δημοσιότητα, προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Ωστόσο, αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την σπουδαιότητα του θέματος, που έχει να κάνει με την εμπλοκή του διπλωματικού συμβούλου του κ. Σαμαρά, σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Αντί το Μαξίμου να προσπαθεί να αποκρύψει το θέμα, θα πρέπει να ζητήσει από τον κ. Παπασταύρου, να δώσει εξηγήσεις, σχετικά με τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα στον τύπο.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια