Το ένα αυτογκόλ πάνω στο άλλο από τον μικρό μάγο !


Κανείς δεν έχει καταλάβει τι χρειαζόταν το ταξίδι του Αλέξη στην νότια Αμερική; Δηλαδή ρε Αλέξη τι θα μας προσφέρουν οι Αργεντίνοι ; Το μόνο που έχουν σε επάρκεια οι άνθρωποι είναι κρέας, εκτός αν πιστεύεις ότι θα πεινάσουμε αν γίνεις ποτέ κυβέρνηση και κλείνεις συμφωνίες για φθηνό κρέας.
Η πλάκα είναι ότι επάνω στο ταξίδι πέσανε τα γεγονότα στην Αργεντινή και τα 'χει παίξει ο μικρός και είναι όλη μερα μέσα στην γκρίνια.... 


"Αυτογκόλ" από τα λίγα...
Τελείως... ανάποδα γύρισε το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αργεντινή. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στην χώρα της Λατινικής Αμερικής για να παίξει ...επικοινωνιακά τα χαρτί της ...εναλλακτικής λύσης και του ...θαύματος στην οικονομία και τις ίδιες μέρες οι εικόνες από την Αργνεντινή κάνουν το γύρο του πλανήτη.

Λεηλασίες, νεκροί και μία χαώδης κατάσταση είναι το σκηνικό που επικρατεί , με τον Αλέξη να συνεχίζει όσο πιο ψύχραιμα μπορεί τις συναντήσεις και τις δηλώσεις, στις οποίες εξακολουθεί να κάνει λόγο για νέες ιδέες. Ούτε λέξη για όσα γίνονται στους δρόμους.

Από την Κουμουνδούρου προσπαθούν να μαζέψουν την κατάσταση , αλλά δεν είναι εύκολο. Πάντως ο Τσίπρας στις σημερινές του δηλώσεις φαινόταν με κάποια αμηχανία και τόνισε και τις "μεγάλες διαφορές που υπάρχουν στην Ελλάδα και την Αργεντινή" κάνοντας το πρώτο ..άδειασμα στο ίδιο του το ταξίδι...

Δεν είναι και λίγο να πηγαίνεις στην άλλη άκρη του πλανήτη και να βάζεις τέτοιο ...αυτογκόλ!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια