Π. ΘΕΜΑ: Η μεγάλη των πρακτόρων Σχολή...


Αρχηγός ο Τέλλογλου.
Ο ρόλος του freelancer του Reuters, Στεφεν Γκρέι.
Η γυναίκα - τρωκτικό με τη σπιταρόνα, πίσω από το Προεδρικό... 
Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ επιτίθεται στην ομάδα Τέλλογλου. 
Μια ομάδα που, κατά την εφημερίδα, πραγματοποιεί μυστικές συναθροίσεις, αποστολές και χτυπήματα κατά μεγάλων οικονομικών στόχων, παίζοντας παιχνίδια....
της τρόικα.
Την σύνδεση δε του Τέλλογλου και του δημοσιογράφου του Reuters Γκρέι , την περιγράφει μέσα από την αγγλοσαξονική λογοτεχνία:

"Ο κλειστός και μυστηριώδης από κάθε πλευρά κόσμος των μυστικών πρακτόρων, έτσι όπως αυτός περιγράφεται στην αγγλοσαξονική λογοτεχνία, φαίνεται πως ένωσε τους δυο άντρες - τον Γκρέι και τον Τάσο Τέλλογου...". 
Στην ομάδα εντάσσει τον... Νικόλα Λεοντόπουλο, έναν απολυμένο , όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, από την παλιά ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ελεύθερο ρεπόρτερ "με ειδίκευση στα νοθευμένα φοινικέλαια για τις αλυσίδες της γρήγορης εστίασης".

Η γυναίκα - τρωκτικό

Στην ομάδα σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ υπάρχει και μία γυναίκα. Δεν λέει το όνομα της , αλλά την φωτογραφίζει με εξαιρετική ακρίβεια.
"Μια κυρια, δημοσιογράφος με πλούσια πείρα στο δικαστικό ρεπορτάζ, αλλά και ενεργό ρόλο στο Παραδικαστικό.
Στην πολυτελέστατη οικία της, κάπου πίσω από το Προεδρικό Μεγαρο, αξίας πολλαπλής απ' ό,τι αντεχουν οι μισθοί ενός δημοσιογράφου, οργανώνονται γεύματα με σημασία, λένε όσοι παρακολουθουν τα τεκταινόμενα. 
Για την ακρίβεια, με παράγοντες θεσμών της χώρας που συνήθως εξ επαγγέλματος... δεν έχουν δουλειά σε τέτοιες συναθροίσεις.
Το πρόβλημα της κυρίας που περιφέρεται από καναλίου εις κανάλιον, διαφημίζοντας ότι θα παρέχει νομικές διευκολύνσεις, είναι ότι έχει "καταστρέψει" όλους τους προηγούμενους εργοδότες της.
Οποιος δικαστικός την βλέπει φοβάται μην τον μολύνει το "τρωκτικό"...". 
Πολύ ενδιαφέρον...
nonews-news.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια