3 - 0 και λίγα ήταν ! Τυχερός ο Παο γλύτωσε από συντριβεί !



Ήταν δύσκολο το έργο του απέναντι στην Υπερομάδα Βέροια και αφού το πάλεψε έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ρε Γιαννάκη ούτε ένα tweet γιατί....

O Παναθηναϊκός... έμεινε στο ντέρμπι, το «φάντασμα» του ανέβηκε στην Βέροια και με άμυνα-κλόουν έφαγε από τύχη μόνο τρία (3-0) από την τοπική ομάδα!....
Επανέφερε Βελάσκες

Ο Χουάν Ρότσα άλλαξε κατά τα 2/11 την ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μια αλλαγή στο κέντρο.... της άμυνας, με τον Βελάσκες αντί του Τριανταφυλλόπουλου και μία αναγκαστική στα δεξιά, με τον Μαρίνο αντί του τραυματία Σεϊταρίδη.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καρνέζης, αριστερά ο Σπυρόπουλος, δεξιά ο Μαρίνος και ο Βύντρα με τον Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό στη μεσαία γραμμή, αριστερά ο Λάζαρος, δεξιά ο Μαυρίας και στη κορυφή ο Τοτσέ.

Η «βασίλισσα» και ο... ζητιάνος!

Από την μία η Βέροια που δούλεψε σαν μηχανή υψηλής απόδοσης και ποιότητας και από την άλλη ο πιο τραγικός φετινός Παναθηναϊκός που δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα, έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο ενώ αμυντικά αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Οι γηπεδούχοι έκαναν τα βασικά. Όμως τα έκαναν ολόσωστα. Εξαιρετική πίεση ψηλά, καλή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και... δολοφονικό ένστικτο στις δύο περιπτώσεις που «τρύπησαν» την κοιμισμένη άμυνα του «τριφυλλιού» και βγήκαν σε θέση για γκολ.

Ο Ιωάννου δεν χαρίστηκε, τελείωσε ιδανικά και τις δύο δουλεμένες φάσεις της ομάδας του(14' και 44') και έβαλε σε ρόλο οδηγού την «βασίλισσα» απέναντι στον Παναθηναϊκό που δεν δημιούργησε ούτε μισή φάση της προκοπής, έχοντας τεράστιο πρόβλημα στο να «χτίσει» το παιχνίδι του και να επιτεθεί με λογική.

Του έκανε πλάκα!

Η εικόνα του πρώτου μέρους copy-paste και στην επανάληψη. Η Βέροια εμφανώς ανώτερη, να ψάχνει περισσότερα γκολ παρά το «μαξιλαράκι» του 2-0 και ο Παναθηναϊκός απλά να σέρνει το... κουφάρι του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, τελείωσαν νωρίς-νωρίς το παιχνίδι, με την γκολάρα του Μπαρκάν στο 55'.

Στη συνέχεια θα μπορούσαν ακόμη και να διασύρουν το «τριφύλλι», έχασαν αρκετές ευκαιρίες και αν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να γράψουν ιστορία!

MAN OF THE MATCH: Δημιούργησε ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, κράτησε μπάλα, έτρεξε αρκετά και έβαλε το... κερασάκι στη τούρτα της μεγάλης νίκης. Ο Μπαρκάν... ζάλισε την ομάδα του Ρότσα και ήταν εξαιρετικός.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ηλίας Ιωάννου. Ο επιθετικός της Βέροιας έκανε την δουλειά του. Δύο φάσεις πήρε στο... πιάτο και τις δύο τις τελείωσε ιδανικά. «Καθάρισε» το παιχνίδι. Στο 14' πλασάρει ιδανικά τον Καρνέζη ενώ στο 44', βρίσκεται στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και σε κενή εστία, στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Από κοντά και ο Ολαϊτάν που εκτός από την εξαιρετική προσπάθεια και πάσα... πάρε-βάλε στο πρώτο γκολ, βοήθησε αρκετά στη μεσαία γραμμή.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Παναθηναϊκού. Πάρε τον έναν και... χτύπα τον άλλον! Βύντρα και Βελάσκες έχουν αρνητική συμμετοχή και στα τρία γκολ που δέχεται το «τριφύλλι». Στο πρώτο γκολ ο Βύντρα... χορεύεται από τον Ολαϊτάν, στο δεύτερο αμφότεροι αφήνουν τον Ιωάννου σαν σε προπόνηση και στο τρίτο... κοιτάζουν απλά τον Μπαρκάν. Κανείς δεν «έπεσε» πάνω του,

Η ΓΚΑΦΑ: Να ήταν και μία απόψε για τον Παναθηναϊκό; Από που να ξεκινήσεις, διότι έγινε διαγωνισμός στην Βέροια. Αυτή πάντως που φαίνεται να κερδίζει στο... νήμα είναι η άστοχη έξοδος του Καρνέζη στο δεύτερο γκολ της Βέροια. Δίχως λόγο και αιτία βγήκε στην γραμμή του άουτ και άφησε εκτεθειμένη την εστία του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κανένα πρόβλημα από τον Θάνο και τους βοηθούς του, οι οποίοι πήγαν άριστα το ματς.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η Βέροια έκανε πλάκα στον Παναθηναϊκό. Του έβαλε τρία γκολ και είχε ευκαιρίες να του βάλει και περισσότερα. Το «τριφύλλι» ήταν σε τραγικό βράδυ. Από την αρχή μέχρι και το φινάλε. Με μια άμυνα... να γελάς και μια εικόνα που ξεφτιλίζει τον σύλλογο.

Πολύ σημαντικό «τρίποντο» για τους γηπεδούχους που κάνουν ότι μπορούν για να παραμείνουν στην κατηγορία, μακριά από την πρώτη πεντάδα παρέμειναν οι «πράσινοι». 
gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.