22άμερη !!!! απεργία ξεκίνησε σήμερα για το κανάλι 1 του Πειραιά.


Κανάλι Ένα 90,4Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι εξαγγελίες του Δημάρχου του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου όταν ανέλαβε τον Δήμο ,πως πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους και μίλησε για τις ευθύνες της προηγούμενης αρχής και τα χρέη που άφησε.
Βέβαια όλα αυτά τα ξέχασε γρήγορα αφού οι εργαζόμενοι στο ραδιοσταθμό έχουν να πληρωθούν από τον Ιούνιο....


Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την άρνηση της διοίκησης του δημοτικού ραδιοσταθμού του Πειραιά να παραστεί στον δημόσιο διάλογο στον ΟΜΕΔ ως ορίζει ο Νόμος, προχωρά στην πραγματοποίηση της εξαγγελθείσας: 22ήμερης απεργιακής κινητοποίησης από την ... 06.00η ώρα της Δευτέρας 3ης Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τρίτης 25ης Δεκεμβρίου 2012, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» με αιτήματα:

Την καταβολή των δεδουλευμένων των μηνών Ιουλίου 2012, Αυγούστου2012, Σεπτεμβρίου 2012, Οκτωβρίου 2012 και Νοεμβρίου 2012 στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) του Καναλιού 1.
Την αποχή από κάθε ενέργεια, ή απειλή, ή ανακοίνωση για απόλυση των συναδέλφων μας από τον δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά, όπου εργάζονται για πολλά έτη.
Την καταβολή στη Ένωσή μας των παρακρατηθεισών συνδρομών των μελών μας κατ” εφαρμογή της ΣΣΕ μας ήτοι: από Δεκέμβριο 2011 μέχρι και Οκτώβριο 2012 (11 μήνες), 924 ευρώ.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι:

Καλούμε τον δήμαρχο Πειραιά να σταματήσει κάθε προσπάθεια εργασιακού εξανδραποδισμού των επί πολλά έτη εργαζομένων στο Κανάλι 1.
Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να αποπληρώσει αμέσως τα χρωστούμενα δεδουλευμένα όλων των εργαζομένων στον πολύπαθο δημοτικό ραδιοσταθμό του Πειραιά και να προσπαθήσει για την οικοδόμησή του και όχι για την αποδόμησή του.
Καλούμε την διοίκηση του Καναλιού 1 να σταματήσει να διαχειρίζεται και να κατακρατεί παρανόμως τις συνδρομές των μελών μας προς την ΕΤΕΡ για πάρα πολλούς μήνες.

typologies.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια