Τρόμος σε φανάρι - Του πήραν τα γλυκά και τον έσπασαν στο ξύλο!


Ο οδηγός σταμάτησε με το αυτοκίνητό του και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης του, στα χέρια των τσιγγάνων - Το θύμα προσπάθησε να τους κυνηγήσει και τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για εκείνον.
Μια ομάδα τσιγγάνων ξυλοκόπησε άγρια έναν 76χρονο, όταν ο ηλικιωμένος πήγε να τους ζητήσει....
το λόγο για κλοπή που είχαν διαπράξει λίγα λεπτά νωρίτερα στο αυτοκίνητό του, στα φανάρια Φιλοθέης στον Πύργο/

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι τσιγγάνοι στη συνέχεια λήστεψαν τον ηλικιωμένο, ενώ μετά από την άμεση επέμβαση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, προσήχθησαν οι δύο από τους τρεις βασικούς υπόπτους που αναγνωρίστηκαν από το θύμα. Η λεία των δραστών, ήταν ένα κουτί γλυκά και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. 

Ο 76χρονος όπως δεκάδες πολίτες τη στιγμή που περίμενε σε φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση Φιλοθέης, δέχθηκε την επίθεση των τσιγγάνων, που άνοιξαν την πίσω αριστερή πόρτα του αυτοκινήτου και άρπαξαν ένα δίσκο με γλυκά. Ο ηλικιωμένος αγανακτισμένος από την κίνηση αυτή, άφησε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου κοντά στις παλιές αποθήκες του ΑΣΟ και προσπάθησε να κυνηγήσει τους δράστες. 

Μπήκε στο χώρο των αποθηκών δεν είδε κανέναν και επέστρεψε στο αυτοκίνητο του. Εκεί όμως τον περίμεναν τέσσερις ή πέντε τσιγγάνοι, που του επιτέθηκαν χτυπώντας στον στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, τον έριξαν στο έδαφος και του πήραν το πορτοφόλι από την τσέπη, τα γυαλιά του και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Λίγα λεπτά αργότερα ένα μικρό κορίτσι του επέστρεψε το πορτοφόλι άδειο και τα γυαλιά του. 

Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία που κινήθηκε γρήγορα στο χώρο του καταυλισμού και προσήγαγε υπόπτους σε λιγότερο από μισή ώρα από τη στιγμή της ληστείας. Δύο από αυτούς ηλικίας 19 και 27 ετών αναγνωρίστηκαν από το θύμα και κρατούνται από τις Αρχές, ενώ αναζητούνται οι υπόλοιποι οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ανήλικοι. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια