Και άλλο "χαστούκι" στον Μειμαράκη για τα ψέματα του από τους στρατιωτικούς συντάκτες....

Τελικά σε μεγάλο παραμυθά εξελίσσεται ο πολαβαρύς Βαγγέλας.
Το σκληρό αγόρι ξεχνάει εύκολα και έτσι βρέθηκαν οι Στρατιωτικοί συντάκτες να του φρεσκάρουν την μνήμη. 
Ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, διαψεύδει ότι η σύζυγος του προέδρου της Energa Στέφανου Σιαφάκα, Κλαίρη, διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του όταν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Και βέβαια ο κ. Μειμαράκης φρόντισε να ξεχάσει να πει για....
τον Στέφανο Σιαφάκα ο οποίος είχε τοποθετηθεί το 2006, επί υπουργίας του δηλαδή, στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, ενώ ένα χρόνο μετά και μέχρι τον Μάρτιο του 2010 διετέλεσε πρόεδρος.


Η απάντηση του προέδρου της βουλής
«Ως γνωστόν όλοι οι υπηρετούντες σε γραφείο Υπουργού δημοσιεύονται σε ΦΕΚ. Μετακλητοί, υπάλληλοι, αποσπασμένοι και πολύ περισσότερο οι διευθυντές, γραφείου Υπουργού, οι οποίοι άλλωστε συμμετέχουν σε συσκέψεις, έχουν δικαίωμα υπογραφής και πολλές φορές εκπροσωπούν τον Υπουργό.  Όλα αυτά ρητά πρέπει να αναφέρονται στην Υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ. Άλλως δεν είναι νομικά υπαρκτή καμία σχέση εργασίας», αναφέρει ο πρόεδρος της Βουλής σε ανακοίνωσή του.
Τον διαψεύδουν οι στρατιωτικοί συντάκτες
Την ίδια στιγμή, τον πρόεδρο της Βουλής διαψεύδουν, μιλώντας στον Real Fm, δύο έμπειροι στρατιωτικοί συντάκτες, ο Δήμος Βερύκιος και ο Πάρις Καρβουνόπουλος.
Ο διευθυντής του ALPHA 98,9 και επί χρόνια στρατιωτικός συντάκτης, Δήμος Βερύκιος, επεσήμανε ότι η Κλαίρη Σιαφάκα ήταν η «ψυχή του γραφείου του κ.  Μεϊμαράκη». «Εγώ προσωπικά», υπογράμμισε, «όσες φορές ήθελα να επικοινωνήσω με τον υπουργό, την κυρία Σιαφάκα ζητούσα για να μου λύσει το πρόβλημα».
Σε ότι αφορά τον Στέφανο Σιαφάκα ο Δήμος Βερύκιος είπε:
«Ήταν η ψυχή του γραφείου του Ευάγγελου Αβέρωφ ο κ. Σιαφάκας. Και μάλιστα αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι είχε άριστες σχέσεις με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή δεν είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση κατά την προεδρία του στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα».
«Τόσο ο κ. Σιαφάκας  όσο και η σύζυγός του υφίσταντο ως πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν δίπλα, ήταν άρρηκτα συνδεδεμένα με τον κ. Μεϊμαράκη και απορώ γιατί ο πρόεδρος της Βουλής σήμερα κάνει μια τέτοια δήλωση, αδικεί τον ίδιο του τον ευατό. Δεν είναι επιλήψιμο ότι η κυρία Σιαφάκα ήταν η ψυχή του γραφείου του-επαναλαμβάνω- αυτός είναι ο πραγματικός της τίτλος. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν  ξέρω γιατί αγωνιά τόσο πολύ ο κ. Μεϊμαράκης να κάνει μια τέτοια είδους δήλωση», συμπλήρωσε.
Από την πλευρά του ο στρατιωτικός συντάκτης της Real News, Πάρις Καρβουνόπουλος, αναφερόμενος στην Κλαίρη Σιαφάκα, τόνισε ότι «βεβαίως και ήταν στο γραφείο, στο υπασπιστήριο, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας», ενώ πρόσθεσε ότι στη δήλωση του προέδρου της βουλής δεν γίνεται καμία αναφορά στον σύζυγο της Κλαίρης Σιαφάκα και πρόεδρο της Energa, ο οποίος είχε τοποθετηθεί το 2006, επί υπουργίας του δηλαδή, στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, ενώ ένα χρόνο μετά και μέχρι τον Μάρτιο του 2010 διετέλεσε πρόεδρος.
με πληροφορίες από το enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς η τέχνη σου είναι να πετάς λάσπη.
    Όπως λέμε μάθε τέχνη και άστηνε και όταν πεινάσεις πιάστηνε !

    Ανώνυμε για την ταμπακιέρα έχεις κάτι να πεις ; διαφορετικά μην αναλώνεσαι σε μακακίες γιατί εδώ δεν πιάνουνε. γκέγκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεϊμαράκης: «Πάλι ψέμματα λέει ο Χατζηνικολάου»... Μα τι είπες τώρα;;;
    Επίθεση για άλλη μια φορά στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου εξαπολύει ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Αφορμή δημοσίευμα της Real News που ανέφερε ότι η σύζυγος του προφυλακισμένου για την υπόθεση των Energa και Hellas Power, Στέφανου Σιαφάκα είχε διατελέσει διευθύντρια του γραφείου του.

    «Ακόμα μια φορά ο Νίκος Χατζηνικολάου συλλαμβάνεται ψευδόμενος», αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης στην ανακοίνωση που εξεδόθη από το βουλευτικό του γραφείο, ενώ στη συνέχεια τον κατηγορεί ότι με «δόλο παραποιεί και παραπληροφορεί».

    «Παρότι ο ίδιος έλεγξε ποιος ήταν διευθυντής του γραφείου μου (από το δημοσιευμένο ΦΕΚ ), την περίοδο που ήμουν υπουργός Εθνικής Άμυνας, ψευδώς και με δόλο παραποιεί και παραπληροφορεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξέδωσε την ανακοίνωση με αφορμή δημοσίευμα της Real News, στον οποίο αναφερόταν πως ο κ.Σιαφάκας τον Οκτώβριο του 2006 με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Μεϊμαράκη τοποθετήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και μετά από περίπου ένα χρόνο κατέλαβε τη θέση του προέδρου, όπου παρέμεινε μέχρι και τον Μάρτιο του 2010, καθώς και ότι την ίδια περίοδο η σύζυγός του Κλαίρη Σιαφάκα, ήταν διευθύντρια του γραφείου του τότε του κ. Μεϊμαράκη.

    Ο πρόεδρος της Βουλής διαψεύδει το γεγονός ότι η σύζυγος του Στέφανου Σιαφάκα διετέλεσε την εν λόγω περίοδο διευθύντρια του γραφείου του. «Ως γνωστόν όλοι οι υπηρετούντες σε γραφείο υπουργού δημοσιεύονται σε ΦΕΚ. Μετακλητοί, υπάλληλοι, αποσπασμένοι και πολύ περισσότερο οι διευθυντές, γραφείου Υπουργού, οι οποίοι άλλωστε συμμετέχουν σε συσκέψεις, έχουν δικαίωμα υπογραφής και πολλές φορές εκπροσωπούν τον Υπουργό. Όλα αυτά ρητά πρέπει να αναφέρονται στην Υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται σε ΦΕΚ. Άλλως δεν είναι νομικά υπαρκτή καμία σχέση εργασίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

    Παράλληλα, εξαπολύει δριμεία επίθεση στον δημοσιογράφο λέγοντας πως «έχει προσωπική εμπειρία από διορισμούς στο Δημόσιο» και τον καλεί να δώσει στη δημοσιότητα το ΦΕΚ του διορισμού της κυρίας Κλαίρης Σιαφάκας.

    «Όπως λοιπόν ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος, έδωσε στη δημοσιότητα την απόφαση για το διορισμό του Νίκου Χατζηνικολάου από τον ίδιο του τον μπαμπά, ως μετακλητού υπαλλήλου στη Βουλή (όχι για 3 μήνες όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος αλλά τελικά για 2 χρόνια), τον καλώ κι αυτόν να πράξει το ίδιο, να δώσει δηλαδή το ΦΕΚ που επιβεβαιώνει τα όσα ισχυρίζεται. Είναι πλέον βέβαιο ότι η εμπάθεια του κ.Χατζηνικολάου προς το πρόσωπο μου, τον οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές κιτρινισμού, οι οποίες δεν θα μένουν αναπάντητες», καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΛΛΑΛΑΚΗ Η ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζεις να προκαλείς και να γράφεις μακακίες. Ποτέ δεν φορέσαμε καλσόν (Ψάξε στο περιβάλλον σου) και ούτε καν γνωρίζουμε τον Χατζηνικολάου.

    Οστόσω άξιος ο μισθός σου! πότε είπες πληρώνεσαι από τη Συγγρού ; ή τώρα στα στέλνουν σπίτι σου γιατί μένεις και μακριά ;

    Μάλλον εσύ πρέπει να είσαι η ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΑ του Βαγγέλη !




    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.