Η κοπέλα έχει μεγάλο πρόβλημα. Και νέο καυγά προκάλεσε η Κωνσταντοπούλου στη βουλή....


Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όλα όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες αυτά που πρεσβεύεις" έγραφε το ν 18ο αιώνα ο Βολταίρος.
Στον 21ο αιώνα η....δημοκράτισσα (καλαμοκαβαλημένη λέμε εμείς στο zouzouni) Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να το αγνοεί. Πριν από λίγο προκάλεσε έναν ακόμα καυγά στη Βουλή καθώς επειδή προφανώς....
δεν της άρεσαν όσα έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διέκοπτε συνεχώς με φωνές και γκριμάτσες χωρίς να τον αφήνει να ακούγεται.
"Σωπάστε επιτέλους κυρία μου. Πρέπει να ντρέπεστε με αυτά που κάνετε συνεχώς" απάντησε ο Μητσοτάκης βάζοντας την Κωνσταντοπούλου στη θέση της.
Τι είπε ο Μητσοτάκης και ενόχλησε την Κωνσταντοπούλου; Ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο κατηγορίες. Οι απελπισμένοι και οι αγανακτισμένοι. "Οι απελπισμένοι είναι σίγουρα αγανακτισμένοι. Όμως οι αγανακτισμένοι δεν είναι όλοι απελπισμένοι. Υπάρχουν κι αυτοί που νιώθουν να διαλύετε το πολιτικό συμβόλαιο της μεταπολίτευσης και να χάνουν τα προνόμια τους. Εμείς αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας αλλά ήρθε η ώρα να το σκίσουμε αυτό το συμβόλαιο. Να τελειώνουμε με τους πελάτες του παλιού συστήματος".
Εκεί η κα Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να διακόπτει τον κ.Μητσοτάκη ενώ στον καυγά μπήκαν και οι Γ.Σταθάς (ΣΥΡΙΖΑ) και Αδ.Γεωργιάδης.
Ο διάλογος: 
Κωνσταντοπούλου: Ντροπή.
Μητσοτάκης: Εσύ να ντρέπεσαι. Σιωπήστε επιτέλους.
Γεωργιάδης: Έλεος. Αφήστε τον να μιλήσει.
Σταθάς: Τι είναι αυτά που λέει; Ντροπή να χαρακτηρίζει πελάτες τους πολίτες.
Μητσοτάκης: Απ' το ΠΑΣΟΚ προέρχεστε κι εσείς.Σας ξέρουμε.
Γεωργιάδης (σε Σταθά): Κι εσύ πελάτης ήσουν. Κάτσε κάτω ρε Πασόκε. 
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια