Το "νέο" κόμμα του Σαμαρά και η αλήθεια για τον Καραμανλή.

Αντιδράσεις προκαλεί η πρόθεση ανασύστασης της ΝΔ σε νέο κόμμα και εντός του κόμματος της Συγγρού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ υπάρχει και ένας πολύ μεγάλος αριθμός βουλευτών που αρνείται να υποδεχθεί στους....
κόλπους της ΝΔ πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.


Ο Αντώνης για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι ποτέ δεν κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο της Ν.Δ. και ούτε τώρα θα καταφέρει κάτι τέτοιο.
Αντίθετα απομακρύνει τον κόσμο με αυτές τις κινήσεις που ακούγονται στα παρασκήνια, ότι θέλει να φτιάξει ένα κόμμα με συμμετοχή όλων αυτών που βούλιαξαν την Ελλάδα, δ.λ.δ. Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοίδη, Λοβέρδο. Γιαννίτση, Φλωρίδη  και όλους τους αποτυχημένους που ανέδειξε το Πασοκ και που έφεραν την Χώρα στο γκρεμό.

Γελιέται ο Σαμαράς αν νομίζει  ότι έχει μαζί του τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας και ότι αυτός του δίνει εξουσιοδότηση να κάνει αυτό το άνοιγμα.

Ποτέ κανείς δεν πρόκειται από την δεξιά παράταξη να ακολουθήσει τον ολισθηρό δρόμο που διαλέγει ο Αντώνης Σαμαράς και οι νέοι  πολιτικοί φίλοι του.
Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν κατάφερε να γίνει ηγέτης του κόμματος παρόλο που ο κόσμος του έδωσε λευκή επιταγή για να το πράξει.

Για άλλη μια φορά φαίνεται πόσο δίκιο είχαμε όταν λέγαμε ότι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Σαμαρά είναι ανίκανοι να διαχειριστούν εξουσία και βλέπουν παντού εχθρούς. Είναι αυτοί που κάποτε τον είχαν οδηγήσει στην πολιτική απομόνωση μετά το εγχείρημα της ΠΟΛ.ΑΝ.

Είναι αυτοί που και τώρα τον οδηγούν σε αυτό το "άνοιγμα" το οποίο κατά την γνώμη μας θα αποτύχει εν τη γενέσει του και θα οδηγήσει σε νέα πολιτική απομόνωση του Αντώνη, αλλά αυτό είναι κάτι που καθόλου δεν μας απασχολεί. 

Κάποιες πληροφορίες που εντέχνως διαρρέουν κάποιοι αναφέρουν ότι σε αυτό έχει ανάμειξη και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κάτι που όμως δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια ούτε κατά διάνοια.


Σε καμία περίπτωση ο Κώστας Καραμανλής δεν θα επιτρέψει να διαλυθεί το κόμμα που ίδρυσε ο θείος του και υπηρέτησε ο  ίδιος σαν Πρωθυπουργός, και όλα αυτά που ακούγονται είναι ευσεβείς πόθοι αυτού που τα διαρρέει.


Είναι γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής ποτέ δεν μπήκε εμπόδιο στο δρόμο του Σαμαρά και τον στήριζε σε όλες του τις αποφάσεις,  αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα στηρίξει και την διάλυση του κόμματος που επιχειρεί  ο Αντώνης. 


Αντίθετα από όσα λέγονται ο Κώστας Καραμανλής παρακολουθεί τις εξελίξεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και αυτός θα κρίνει πως, πότε και με ποιο τρόπο θα παρέμβει για το καλό της παράταξης....


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια