Οι "ειδικές αποστολές" Σαμαρά....


Ανασχηματισμός, υπουργοί, βουλευτές αλλά και το μείζον ζήτημα της εκταμίευσης της δόσης
Μία σειρά από θέματα που καίνε και θεωρούνται ιδιαίτερης σημασίας καλείται να λύσει ο Αντώνης Σαμαράς το προσεχές διάστημα. Τα θέματα αυτά επειδή θεωρούνται....
ειδικές αποστολές ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει τα λύσει προσωπικά.

Από τη μία είναι ο αναγκαίος ανασχηματισμός που πρέπει να γίνει με τη συμμετοχή στελεχών από τη ΔΗΜΑΡ κατά κύριο λόγο αλλά και από το ΠΑΣΟΚ. Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη πρέπει οπωσδήποτε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη αφού κάτι τέτοιο θα καταπραΰνει τις αντιδράσεις από τους βουλευτές οι οποίες συμπυκνώνονται στη φράση "μαζί στα εύκολα, μόνοι μας στα δύσκολα" (όπως η ψήφιση των μέτρω)

Σε δεύτερο επίπεδο είναι η εξασφάλιση της εφαρμογής των νόμων αφού με τη συμμετοχή υπουργών της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση πρέπει να διαβεβαιωθεί η εφαρμογή των νόμων τους οποίους δεν ψήφισαν στο Μεσοπρόθεσμο.

Επιπλέον ο Αντώνης Σαμαράς καλείται να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας η οποία έχει δεχθεί πλήγματα με τις διαγραφές αλλά και τις διαρροές βουλευτών οτι σε περίπτωση που έρθουν νέα μέτρα δεν πρόκειται να τα ψηφίσουν.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια