Τη συνέλαβαν στο κρεββάτι του πόνου γιατί δεν είχε χαρτιά παραμονής!



Έλεος ρε ! Ούτε τα φασιστάκια οι χρυσαυγίτες δεν θα το έκαναν αυτό.

Στο ΕΣΥ του 2012 και του μνημονίου έγινε και αυτό: Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής που χειρουργήθηκε στο Ογκολογικό  Νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» της Κηφισιάς συνελήφθη επειδή δε διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Ο διοικητής ενημέρωσε την ασφάλεια καταγγέλλουν οι νοσοκομειακοί γιατροί! Για το περιστατικό
ενημερώθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του. Γι αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εξελίξεις εντός της ημέρας.



Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας: "Αλλοδαπή ανασφάλιστη ασθενής νοσηλευόμενη στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανάργυροι» προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή επέμβαση. Η επέμβαση όντως πραγματοποιήθηκε και μάλιστα οι συγγενείς κατέβαλαν εξ ιδίων τα νοσήλια".

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια της ασθενούς κατέβαλε συνολικά 10.000 ευρώ για την περίθαλψή της.

"Συνέβη όμως το εξής εξωφρενικό" συνεχίζει ο κ.Βαρνάβας: "ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Αγ. Ανάργυροι» κ. Μπαρτζώκας κατέδωσε στην Κρατική Ασφάλεια την ασθενή διότι δεν είχε νομιμοποιητικά έγγραφα με αποτέλεσμα η ασθενής -παρότι κατάκοιτη- να νοσηλεύεται φρουρούμενη"!

Η Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) καταγγέλλει ως δείγμα «ακραίας απανθρωπιάς και βαρβαρότητας την ενέργεια του κ. Μπαρτζώκα» και ξεκαθαρίζει ότι: «οι νοσοκομειακοί γιατροί δεν πρόκειται να υπακούσουν στην αλήστου μνήμης εγκύκλιο του Α. Παπαδόπουλου και στην ανάλογη εγκύκλιο του Α. Λοβέρδου που τους καλούν να μετατραπούν σε καταδότες και ανθρωποφύλακες».
Αντίθετα όπως λένε «θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ιατρική φροντίδα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη, υπακούοντας στον όρκο του Ιπποκράτη και στην ιατρική δεοντολογία».
 http://iatropedia.com

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αυτοι οι υποκριτες που θα συνεχισουν να παρεχουν ιατρικη φροντιδα κλπ κλπ τι θα εκαναν αν η λαθρομεταναστρια τους ελεγε οτι δεν υπαρχει φραγκο για να τους πληρωσει?Εχουν γινει ξευτιλα με τα φακελακια και την αδιαφορια στους Ελληνες που θα τυχει να μην εχουν το ακριβες(και πανακριβο) τιμημα για να βρουν την υγεια τους και ξαφνικα μου εγιναν φιλανθρωποι και συμπαραστατες στον ανθρωπινο πονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.