Και ο Σαμαράς στο κόσμο του για νέο κόμμα.

Μετά τα νέα μέτρα που θα περάσουν με τον ένα η με τον άλλον τρόπο ο Σαμαράς όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την δημιουργία του νέου κόμματος που δεν θα έχει καμία ιδεολογική ταυτότητα.
Δηλαδή  ένα κόμμα που θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από όλα τα κόμματα δεξιά και αριστερά....
Ρε Αντωνάκη θα μαζέψεις όλα τα ρετάλια της πολιτικής , που τα περισσότερα ανήκουν στο Πασοκ και θα φτιάξεις ένα κόμμα ; 

Αλήθεια περιμένεις ότι από την Ν. Δημοκρατία θα σε ακολουθήσουν κάποιοι ; Ίσως, κάποιοι που δεν έχουν καμία πατρίδα, και που αλλάζουν ιδεολογία κατά το δοκούν να έρθουν μαζί σου για να πηδήξετε παρέα από τον Ζάλογγο της πολιτικής.

Δεν ξέρω αν αληθεύουν όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται τελευταία για τα ρετάλια της πολιτικής που συζητάς μαζί τους, αλλά αν το τολμήσεις τότε  θα δικαιώσεις πολλούς που λέγανε για σένα ότι είσαι ένας ακόμα καιροσκόπος της
 πολιτικής.

Αντωνάκη πρέπει  να φύγεις από την Ν. Δημοκρατία για να μπορέσει η παράταξη να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της, γιατί τελικά απέδειξες ότι ήσουν πολύ λίγος για το κόμμα αυτό και το μόνο που θα αφήσεις θα είναι στάχτες.

Ίσως η Πολιτική Άνοιξη, το απο-κομμα που είχες ιδρύσει κάποτε να σου ταιριάζει περισσότερο και μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις την επανίδρυση μαζεύοντας όλους αυτούς που ο κόσμος τους έδειξε την πόρτα της εξόδου, όπως μάλλον θα σου δείξει και εσένα φαντάζομαι, μετά το απονενοημένο που σκέφτεσαι να κάνεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια