Ο Κασιδιάρης μας βγάζει τρελούς ότι δεν καταλάβαμε τι είπε.


Δεν είναι η πρώτη φορά που φοβάται να παραδεχτεί αυτά που λέει και κάνει.
Μην ξεχνάμε την προηγούμενη φορά που κρυβόταν σαν φοβισμένο κοριτσάκι λες και είχε λερώσει το βρακάκι του.

Και το πιο εξωφρενικό είναι ότι του δώσανε και όπλο να κυκλοφορεί, ένω έχει παρτίδες με τον νόμο από εκρεμεί υποθεσή του για κακούργημα.
Μετά τό σάλο που προέκυψε.... από τις απειλές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απείλησε τους αστυνομικούς λέγοντας "θα τους γα.... όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ" και την αποστολή του επίμαχου βίντεο στην Εισαγγελία, ο κ. Κασιδιάρης επανέρχεται
στο θέμα και δίνει τη δική του εκδοχή. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΨΗ


Ο κ. Κασιδιάρης απειλεί με μηνύσεις και αγωγές από τη Χρυσή Αυγή κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία για το όργιο της παρανομίας, όπως το χαρακτηρίζει, και τις "αντισυγκεντρώσεις και τις φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών και την παρακώλυση της νόμιμης εκδήλωσης πολιτικού κόμματος".

Και ενώ το βίντεο δείχνει καθαρά και ξάστερα τα πράγματα, ο κ. Κασιδιάρης μιλάει για ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς και για δήθεν "απειλές του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, τις ύβρεις, τους νεκρούς, τον εμφύλιο πόλεμο και λοιπές ανοησίες. Μόνο ότι θα φέρουμε εξωγήινους να καταλάβουν τον πλανήτη δεν είπαν. Πέρα από το φαιδρό του πράγματος, αξίζει να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου διημέρου, το θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε σε ένα διαλυμένο κράτος και την κατάφωρη παρανομία εις βάρος του νομίμου πολιτικού μας κόμματος". 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια