Η Θέση μας για το πολυνομοσχέδιο.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε διαβάσει το πολυνομοσχέδιο, (Διαβάστε εδώ ολόκληρο το νομοσχέδιο), αλλά εμείς ξενυχτήσαμε όλο το βράδυ διαβάζοντας το. Πραγματικά τα μέτρα είναι πολύ σκληρά, είναι αυτό που λέμε θέλουν αίμα. Δυστυχώς και πάλι θα πληρώσουν οι ίδιοι, δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι, τα συνήθη υποζύγια.
Δεν ξέρω αν είναι αναγκαία για να πάρουμε την δόση των 31 δις, αν είναι....
 όμως αναγκαία και αν είναι τα τελευταία, ας κάνουμε υπομονή για μια φορά αλλά το τονίζω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. 
Και όταν λέμε τελευταία κ. Σαμαρά να εννοούμε αυτά που λέμε γιατί εσείς όπως και ο προκάτοχός σας μας έχετε ρίξει πολύ παραμύθι με την δήθεν "τελευταία φορά"
Αρκεί βέβαια να ξεκινήσει η πολυπόθητη ανάπτυξη όπως μας λέει ο Σαμαράς και οι άλλοι δύο συγκυβερνώντες.


Το zouzouni πάντα στάθηκε απέναντι στα μνημόνια και στην λαίλαπα των μέτρων που κάθε φορά έφερναν, όπως και σε κάθε είδους "παραχωρήσεις" προς την τρόικα, έτσι και τώρα θα ασκήσουμε δριμεία κριτική στους κυβερνώντες για τα λάθη τους και τις τυχόν παραλήψεις τους. Πραγματικά είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα και πρέπει όλοι ψύχραιμα να "ζυγίσουμε" και να υπολογίσουμε σωστά την κατάσταση.


Είναι η πρώτη φορά που η στάση μας θα είναι κάπως ουδέτερη  γράφοντας τα γεγονότα χωρίς αρνητική διάθεση , μέχρι να δούμε πως θα κινηθούν ο Σαμαράς και η παρέα του. Ουε και αλίμονο τους όμως αν παρατηρήσουμε τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος, γιατί θα γίνουμε ακόμα πιο σκληροί απέναντί τους από όσο είμαστε μέχρι σήμερα.


Μην βιαστεί κάποιος να μας κατηγορήσει ότι κάνουμε πίσω, γιατί δεν είναι αλήθεια, απλά προσπαθούμε να δούμε τι είναι καλύτερο για την χώρα μας και αυτό να στηρίξουμε.

Το είπαμε και πριν ότι τα μέτρα είναι κόλαση για όλους μας, όμως ψύχραιμα να αναλύσουμε την κατάσταση και μετά να αποφασίσουμε ποια στάση θα κρατήσουμε για το συμφέρον όλων μας.
Σε κάθε περίπτωση στεκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή εξουσίας πάντα καλόπιστα χωρίς καμία μηδενιστική διάθεση ελέγχοντας όμως το κάθε τους βήμα.

Καλημέρα σας.
zouzouni

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια