Γιατί ρε λαμόγια δεν απολύετε την κόρη σας, την ανηψιά σας ή τον συγγενή σας ;

Εντός των προσεχών ημερών θα αρχίσουν να βγαίνουν σε διαθεσιμότητα - απόλυση 2000 ψυχές χωρίς κανένα λαμόγιο να συγκινείται πέρα από τα κροκοδείλια δάκρυα και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.
"Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί η τρόικα μας πιέζει" λένε για να πετάξουν την ευθύνη από πάνω τους και νομίζουν
ότι όλα είναι καλά.
Αμ δε ! 
Δεν έχουν δει μάλλον άνθρωπο με οικογένεια να μην έχει να δώσει γάλα στο παιδί του, δεν έχουν δει μάλλον άνθρωπο να πεινά και να μην έχει ούτε μερικά λεπτά του ευρώ στην τσέπη του για να πάρει κάτι να φάει.
Βέβαια κανείς δικός τους φίλος η συγγενής τους δεν πρόκειται να απολυθεί αφού έχουν φροντίσει γι΄ αυτό από πριν.

Λοιπόν όλοι εσείς εσείς που ψηφίζετε μέτρα για την εξαθλίωση και τη φτώχεια του λαού και ζείτε στις βίλες σας χωρίς να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας και χασκογελάτε σαν ηλίθιοι, θα είστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την κοινωνική αναταραχή που έρχεται.
Και πιστέψτε έναν απλό πολίτη που σας τα λέει, γιατί τα βλέπει κάθε μέρα δίπλα του, τα ακούει από φίλους και συγγενείς.

Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει και πολύ σύντομα θα εκραγεί με ανεπανόρθωτες ζημιές για τον τόπο. Φοβάμαι πως θα δούμε σκηνές τραγικές βγαλμένες από την αρχαία Ρώμη του παράφρονα Νέρωνα.
Προσέχετε μην γίνεται εσείς οι σύγχρονοι Νέρωνες της Ελλάδας που θα κάθεστε και θα βλέπεται την καταστροφή που εσείς προκαλέσατε, γιατί μετά &;^#4&;4*@*^&$ .....φαντασθείτε εσείς τι θα γίνει ....για να μην λέτε ότι παρακινώ τον κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια