Όταν η βουλευτής Αυγερινοπούλου γύρναγε βίντεο στη Βουλή. (πολύ γέλιο)

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα προεκλογικά βίντεο που ετοιμάζουν οι πολιτικοί δεν είναι ιδιαίτερα πετυχημένα. Κάποια προκαλούν γέλια, κάποια οργή και κάποια άλλα γέλια και κλάματα ταυτόχρονα.Η βουλευτής της ΝΔ Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου κατά τη... διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας αποφάσισε....
να κάνει τηλεοπτικά γυρίσματα μέσα στο Κοινοβούλιο προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους για τις προθέσεις της να βοηθήσει να βγει η χώρα την κρίση.

Το βίντεο δείχνει την κυρία Αυγερινοπούλου να περπατάει στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου και με οσκαρική ερμηνεία να ποζάρει στην κάμερα και απευθύνεται στου πολίτες λέγοντας «εμπιστευθείτε με, ψηφίστε».

Ωστόσο η κίνηση της αυτή να κάνει προεκλογικά γυρίσματα στη Βουλή προκάλεσαν έντονες αντισδράσεις με αποτέλεσμα το επίμαχο βίντεο να κατέβει από το youtube. Μάλιστα αναφέρεται ότι το γύρισμα έχει γίνει «για χρήση ΜΜΕ (πλάνα για «ντύσιμο» πιθανόν video) ευχαριστούμε για την κατανόηση και συγνώμη για την όποια απορία τυχόν δημιούργησε η παρουσία του».

Ωστόσο υπάρχει και ένα δεύτερο βίντεο με πρωταγωνίστρια την βουλευτή της ΝΔ Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και πάλι μέσα στη Βουλή, το οποίο έχουν ανεβάσει χρήστες του youtube με μία διαφορετική μουσική επένδυση, αυτή της κοκκινοσκουφίτσας.

noname-gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια