Πέραμα: Σκότωσε τον συνάδελφό του και έδωσε τέλος στη ζωή του


Ο δράστης πυροβόλησε τον φύλακα με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
''Η δολοφονία έγινε για ασήμαντη αφορμή'', σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.
Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από την τραγική είδηση που βύθισε στο πένθος δύο οικογένειες.
Αποκλεισμένο το σημείο της τραγωδίας από αστυνομικούς, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09.00 μέσα στον οργανισμό....
διαχείρισης του σπηλαίου, ένα ανεξάρτητο κτίριο που βρίσκεται 300 μέτρα από το σπήλαιο του Περάματος. Εκείνη την ώρα εισέβαλε ο δράστης Δ.Ν. και πλησίασε τον φύλακα. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, οι δύο άντρες διαφώνησαν για ασήμαντη αφορμή και ο 54χρονος έφυγε από το γραφείο. Όλοι πίστεψαν ότι το επεισόδιο είχε λήξει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διαψεύστηκαν...

Ο 54χρονος επέστρεψε με την κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητό του και σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε και σκότωσε τον 35χρονο φύλακα του σπηλαίου που βρισκόταν εκεί. 

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο άτυχος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας ήταν συνάδελφος με τον άντρα που δολοφόνησε και οι δυο τους, είχαν προσωπικές διαφορές.

Ο άτυχος φύλακας Γ.Ζ. δούλευε με σύμβαση αορίστου χρόνου και σύμφωνα με όσους τον γνώριζαν ήταν ένα ήσυχο παιδί που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Ο 54χρονος δράστης Δ.Ν., ήταν δημοτικός υπάλληλος, παλιός εισπράκτορας στη ΔΟΥ και σύμφωνα με μαρτυρίες αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ.

Επί τόπου έχει σπεύσει ο ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το έγκλημα, ενώ στο σπήλαιο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. 

Στο σημείο πηγαίνει και ο δήμαρχος της πόλης Φ.Φίλιος που πληροφορήθηκε την τραγική είδηση, που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία... 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια