Στο ίδιο έργο θεατές. Αυτή η ΑΕΚ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό.


Δίχως αρχή, μέση και τέλος η ΑΕΚ με παίκτες χωρίς καμία σχέση με το αντικείμενο, με έναν προπονητή εκτός τόπου και χρόνου, που επειδή του βγήκε το μάτς με την Βέροια νόμιζε πως θα είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα.
Λάθος επιλογές....
με κοουτσάρισμα χωρίς θάρρος δεν παίρνεις παιχνίδι μόνο με τις φανέλες κε. Λίνεν.
Δυστυχώς τα εγκλήματα της παρέας του καλοκαιριού είναι μεγάλα, Μαύρος Βλάχος Τσιάρτας έχουν τεράστιες ευθύνες γι΄αυτό το συνονθύλευμα που βλέπουμε κάθε εβδομάδα να βιάζει το όνομα της ΑΕΚ. 
Ακόμα θυμάμαι τον Μαύρο να λέει θα τους γαμ--ω με τα πιτσιρίκια.
Τελικά ρε Θωμά κατάφερες με τα πιτσιρίκια να γαμ----ς, αλλά την ίδια την ομάδα και έχεις το θράσος να λες ότι θέλεις να γίνεις πάλι πρόεδρος αν δεν μπει ο Βιντιάδης ! Άστο ρε Θωμά και τράβα στην καφετέρια σου να πιεις κανα ξύδι να συνέρθεις.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

Αυτό μπορούμε (άντε και λίγο καλύτερα) αυτό παίζουμε. Όπως έλεγε και ο Μελισσανίδης "αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει"! Τα εγκληματικά λάθη του καλοκαιριού που αφορούν τον σχεδιασμό της ομάδας θα τα πληρώνουμε τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει ο Α' γύρος. Αν δεν μπει ο Βιντιάδης θα βαρέσουμε κανόνι νωρίς, οπότε μικρό το αγωνιστικό κακό. 

Αν αλλάξει όμως η διοίκηση, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η σημαντική αγωνιστική ενίσχυση με 5-6 ΕΝΔΕΚΑΔΑΤΟΥΣ παίκτες, έστω και με τους περιορισμούς που έχουμε. Παίκτες με πραγματικό ταλέντο και ικανότητες και όχι κάποιους που θα τους βαφτίζουμε εμείς "ταλαντούχους" επειδή απλά και μόνο είναι μικροί σε ηλικία. Διότι δεν μπορεί να είναι "ταλαντούχοι" παίκτες που δεν ξέρουν τα ΒΑΣΙΚΑ του ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν πρέπει να παραμυθιαζόμαστε από συγκυριακές 4άρες στη Βέροια. 
Και μία παρατήρηση για τον Λίνεν. Ελπίζω να μην έχει τις εμμονές του Βλάχου. Γιατί καλός παίκτης ο Κατίδης αλλά ΔΕΝ είναι σέντερ φορ. Όπως και ο Τσίτας ΔΕΝ είναι αριστερός μεσοεπιθετικός. Και ακόμα και ο μετριότατος Λαγός ΔΕΝ είναι αριστερό μπακ όπου εκτίθεται ακόμα περισσότερο, και είναι σίγουρα πιο χρήσιμος ως αριστερό χαφ. Και ας μάθει επιτέλους σε όλους τους παίκτες ότι η πρώτη σκέψη τους πρέπει να είναι πως θα πάει η μπάλα ΜΠΡΟΣΤΑ και όχι παράλληλα ή πίσω. 
Κοντολογίς, αν δεν υπάρξει σοβαρή ενίσχυση με 5-6 παίκτες τον Γενάρη, η ομάδα πολύ δύσκολα και με τεράστια μάχη θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ας το έχουμε στο μυαλό μας και ας βοηθήσουμε όπως μπορούμε...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια