ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΕΚ αλλάζει χέρια ! Βιντιάδης παίρνουμε την ομάδα ! ! ! !


Η οικογένεια Βιντιάδη και οι συνέταιροι τους ανακοίνωσαν την απόφαση να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ και αρχίζουν διαπραγματεύσεις με όλους τους πιστωτές της ομάδας.
Επιτέλους φως στην ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Βιντιάδης έκανε την γραπτή δήλωση που περίμεναν πως και πως....
όλοι οι φίλοι της ομάδας και τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Έλληνας εφοπλιστής έκανε ξεκάθαρο πως μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια του, αλλά και βέβαια από τους συνεταίρους του, που θα είναι μαζί σε αυτό το εγχείρημα, της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης επέλεξε να κάνει αυτή τη γραπτή δήλωση δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε να τονώσει τον κόσμο και να ανεβάσει την ψυχολογία μέσα στην ομάδα.

Τελευταίο βήμα για να πάρει σάρκα και οστά η απόφαση της οικογένειας Βιντιάδη είναι οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της ΑΕΚ, οι οποίες θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. 

Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ΑΕΚ 10 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη:

"H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια