3 Αλβανοί και 3 Έλληνες οι δολοφόνοι του φαρμακοποιού στου Ρέντη


Η δολοφονία του άτυχου Σπύρου Πουκαμισά είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Οι δολοφόνοι τον είχαν εκτελέσει στη μέση του δρόμου
«Πάλι ληστεία μου κάνετε; Τι να μου πάρετε πια; Με έχουν καταληστέψει…». Αυτό φέρεται να είπε, πριν φωνάξει «βοήθεια», ο 52χρονος φαρμακοποιός. 

Η άγρια δολοφονία έγινε....
στις 13 Ιουνίου μόλις μερικά μέτρα μακριά απ' το σημείο που οι δράστες είχαν δολοφονήσει του δυο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως μέρα μεσημέρι ο άνθρωπος έπεσε θύμα. Οι δράστες ήταν ψυχροί δολοφόνοι.
Φαίνεται πως όταν αντιστάθηκε πρώτα τον πυροβόλησαν δυο φορές για τον θέσουν εκτός μάχης και ύστερα του έδωσαν και την χαριστική βολή στο κεφάλι. Ο ληστής – δολοφόνος κινήθηκε σαν μαφιόζος εκτελεστής.

Σχεδόν έξι μήνες μετά οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δολοφόνων. Πρόκειται για έξι άτομα. Τρεις Έλληνες και τρεις Αλβανούς. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 5 από αυτούς. Διαφεύγει μόνον ο ένας Αλβανός κακοποιός.

Από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία έκαναν λόγο για δύο δράστες. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέλαβαν τελικά πέντε άτομα καθώς φαίνεται οι υπόλοιποι εμπλέκονται σε επίπεδο απόκρυψης των δύο εγκληματιών και στοιχείων.
Φαίνεται ότι βοήθησαν τους δράστες να κρύψουν τα όπλα που χρησιμοποίησαν αλλά και να ξεφορτωθούν το κίτρινο αυτοκίνητο το οποίο φαίνεται ότι έκαψαν.

Δυστυχώς οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο δράστης που διαφεύγει είναι εκείνος που τράβηξε τη σκανδάλη και εκτέλεσε τον άτυχο 52χρονο.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια