Οι Top 5 παίκτες του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ


Μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες του UEFA Τσαμπιονς Λιγκ, μπορούμε να δούμε τους 5 καλύτερους παίκτες που ξεχώρισαν με την παρουσία τους. Κάποια απο τα ονόματα στη λίστα θεωρούνται έκπληξη ενώ άλλα ήταν αναμενόμενα.
Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι στον κατάλογο χάρη στην εξαιρετική τους απόδοσή, όμως ποιός απο τους δύο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;

5. Oscar
Το καθυστερημένο ντεμπούτο του Oscar στην Τσέλσι ήταν εκπληκτικό, καθώς ο Βραζιλιάνος έλαμψε στις δύο μεγάλου βεληνεκούς προσπάθειες του για να λάβει ένα επιβλητικό προβάδισμα έναντι της Γιουβέντους.
Παρ’ όλα αυτά, τα δύο εντυπωσιακά του γκολ δεν ήταν αρκετά για να αρχίσουν οι πρωταθλητές με νίκη για την υπεράσπιση του τίτλου.

4. Joe Hart
Ο μόνος λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακόμα μια ευκαιρία να σημειώσει πρόοδο απο το Δ’ Γκρούπ είναι επειδή ο Joe Hart είναι παγκόσμιας κλάσης.
Έχει δεχτεί τέσσερα γκολ μέχρι σήμερα, αλλά δεν έφταιγε για κανένα απο αυτά. Η εμφάνιση του στον δεύτερο αγώνα ενάντια στην Borussia Dortmund δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εκπληκτική, φαίρνοντας μεγάλες αντιστάσεις έναντι των γερμανών πρωταθλητών.

3. Lionel Messi
Ο Messi κατάφερε δύο σημαντικά γκόλ δίνοντας προβάδισμα στη Μπαρσελόνα, έπειτα παρείχε δύο βοήθειες για να καταφέρει την ήττα της Μπενφίκα.

2. Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμφισβήτητα έκλεψε την παράσταση στους αγώνες της Ρεάλ , καταφέρνοντας 4 γκόλ, με τα τρία να προέρχονται απο το μάτς στο Άμστερνταμ.
Το γκόλ του στο 93ο λεπτό του αγώνα ενάντια στην Μάντσεστερ Σιτι ήταν καθοριστικό και επέτρεψε τον Ζοζέ Μουρίνιο να εδραιώσει την κυριαρχία τους στο Γκρούπ.

1. Isco
H Μάλαγα βρίσκεται στην κορυφή του τρίτου γκρούπ έχοντας κερδίσει τις Zenit St. Petersburg και Anderlecht. Ο καλύτερος παίκτης της μέχρι στιγμής είναι ο νεαρός Isco, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα ακόμη Ισπανό μαέστρο της μεσαίας γραμμής.
Ο Ισπανός παίκτης έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από κορυφαίους συλλόγους της Αγγλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια