Έτσι θα ήταν ένας Ελληνικός αγώνας f1 (χα χα καλό)


20120722-154033.jpgΞεκινάμε με το σενάριο που θέλει να φτιάχνεται πίστα f1 στην Ελλάδα (κάτι το οποίο θα χαροποιήσει ιδιαίτερα και τους 1.236 φίλους του αθλήματος στη χώρα μας) και είμαστε έτοιμοι μετά από 6 απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους....
να φτιάξουν την πίστα, για τον πρώτο αγώνα.

Καταρχάς θα είναι ένας αγώνας που θα τελειώσει σε περίπου 4 ώρες και 35 λεπτά επειδή οι οδηγοί θα σταματάνε κάθε τόσο για να πληρώσουν τα περίπου 6 διόδια που θα έχει κατά μήκος της η πίστα. Ένας άλλος λόγος που θα καθυστερήσουν να τελειώσουν τον αγώνα θα είναι και οι Πακιστανοί που θα ορμάνε στα πιτ λέην να τους πουλήσουν φακούς, αρκουδάκια, τριαντάφυλλα αλλά και να τους καθαρίσουν το κράνος (μιας και τα μονοθέσια δεν έχουν παρμπρίζ) σε κάθε πιτ στοπ.

Και είμαστε έτοιμοι για την 1η εκκίνηση αγώνα φόρμουλα 1 στη Ελλάδα. Μάλλον όχι απολύτως έτοιμοι καθώς και πάλι θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση καθώς θα έχουμε μικρής έκτασης επεισόδια πριν τον αγώνα από Έλληνες οπαδούς της ferrari και της red bull τα οποία θα λήξουν με την παρέμβαση των ΜΑΤ.
Και πάνω που καθαρίζει η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα και είναι έτοιμος επιτέλους ο αλυτάρχης του αγώνα να δώσει την εκκίνηση εμφανίζεται στην πίστα ένας με χαίτη και δυο σκουλαρίκια στο αριστερό αυτί μέσα σε ένα κωλοφτιαγμένο μαύρο seat Ibiza, τέρμα χαμηλωμένο, με 23άρες ζάντες αλουμινίου, με led φώτα και αερογραφια ένα δράκο που φτύνει φωτιές στις πόρτες, παη δίπλα στον Μίκαελ Σουμάχερ, του σκάει 2-3 ξερογκαζιές, τον κοιτάει στραβά και του λέει “έλα ρε μεγάλε να σε πάω τις άδειες μια εκκίνηση στα 200μέτρα”. Τον απομακρύνουν σχεδόν αμέσως οι αρχές πριν προλάβει ο Σουμαχερ να του απαντήσει και με αυτόν να φωνάζει “κότα ε κότα”.

Και ξεκινάμε. Στην εκκίνηση θα βρίσκεται τιμής ένεκεν και ο πρώτος Έλληνας οδηγός στην φόρμουλα 1. Λίγο πριν τα κόκκινα φώτα σβήσουν, ο Έλληνας, αγανακτισμένος θα κορναρει με λύσσα στον Φέτελ που ενώ έχει όλο το δρόμο άδειο μπροστά του (είχε την pole position) και ενώ από αριστερά και δεξιά δεν περνάει κανείς, ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ παρά το κόκκινο.

Νανοσεκόντ πριν την εκκίνηση ο αλυτάρχης θα διακόψει ξανά τον αγώνα γιατί ο Έλληνας οδηγός, επειδή είδε κόκκινο φανάρι, άδειασε το σταχτοδοχείο από το μονοθέσιο της φόρμουλα 1 κάτω στο οδόστρωμα. Τέλος πάντων. Καθαρίζουν ξανά την πίστα και ο αγώνας ξεκινάει.

Στην 1η στροφή θα έχουμε ατύχημα, καθώς ο Έλληνας οδηγός θα προσπαθήσει να μπει “με τα όλα”, θα σηκώσει χειρόφρενο και θα παρασύρει άλλους 3 οδηγούς να εγκαταλείψουν. Αυτός θα συνεχίσει με σπασμένη αεροτομή κοιτώντας τους υποτιμητικά φωνάζοντάς τους “γατακια, νύχτα το πήρατε το δίπλωμα”.

20 γύρους μετά και ενώ έχει ήδη κορναρει και έχει κλείσει μάτι σε τουλάχιστον 20 κοπέλες που είναι εκεί με τις φόρμες την χορηγών (μια τη μπέρδεψε με τον Ραικόνεν και της φώναξε “τραβα να πλύνεις κανά πιάτο μωρή), ο Έλληνας οδηγός θα εγκαταλείψει τον αγώνα λόγω βραχυκυκλώματος στο μονοθέσιο του καθώς είχε κάνει πατέντα και είχε συνδέσει έναν ενισχυτή και 2 σαμπ γούφερ για να ακούει δυνατή γυφτοτσιφτετελοτρανς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια