Η Δημοσιογράφος Πρέντζα βρίζει τα blogs αντί να βρίζει το σινάφι της που την πούλησε.

Vana Prentza
Η κ. Βάνα Πρέντζα σε άρθρο της καθυβρίζει τα blogs μιλώντας για ανεντιμότητα, δειλία, θράσος, και ψέμματα, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής "Πώς να παλέψει κανείς το αδηφάγο τέρας των ανώνυμων BLOGS ; Εύκολα αποκαθηλώνεις συνειδήσεις πίσω από τη μαύρη κουρτίνα . Θράσος , ψέμα , ανεντιμότητα και δειλία βρίσκουν καταφύγιο στην ανωνυμία" .
Η κ. Πρέντζα προφανώς πικραμένη από το σινάφι της που την "πούλησαν" γράφοντας λανθασμένα ότι έχει συλληφθεί και κρατείται στην αστυνομία γιατί τάχα προσπάθησε να περάσει όπλο στην Ευελπίδων για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Λέει η κ. Πρέντζα ότι θα έπρεπε να διασταυρώσουμε την είδηση κάνοντας ένα τηλ. στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, που όπως έλεγε το"ρεπορτάζ" κρατείτο εκεί.
κ. Πρέντζα επειδή μάλλον δεν ξέρετε πως λειτουργεί η αστυνομία θα σας πω εγώ, αν πάρετε τηλ χωρίς να τους πείτε την ιδιότητα σας όχι μόνο δεν θα σας πουν τίποτα αλλά θα σας κλείσουν και το τηλέφωνο χωρίς να σας δώσουν καμία σημασία.

Τα blogs όπως θα γνωρίζεται αντιγράφουν τα μεγάλα site σε αυτές τις ειδήσεις γιατί δεν έχουν ρεπόρτερ για να της ελέγξουν.  Άλλωστε γιαυτό βάζουν και την πηγή κάτω από κάθε κείμενο που αναρτούν.

Για να τελειώνει το θέμα, την πικρία σας και τον θυμό σας να την εκφράσετε για τους συναδέλφους σας και αφήστε την καραμέλα για ανωνυμία των blogs και πάψτε να πετάτε λάσπη.
Στο σινάφι σας είναι τα λαμόγια της ενημέρωσης που "στήνουν" μέχρι και ρεπορτάζ για να βγάλουν είδηση.
Και κάτι τελευταίο , εσείς κυρία μου πόσες φορές έχετε πει κάποια είδηση που ακούσατε από κάποιον γνωστό σας δημοσιογράφο χωρίς να την ελέγξετε ;

Χαίρεται !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια