Άρχισε η αποκαθήλωση του ΠΑΟ στο μπάσκετ,


Δικαιολογίες και τίποτα παραπάνω από τον "λίγο" Αργύρη Πεδουλάκη που αυτός δεν φταίει σε τίποτα γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης ανέλυσε την εικόνα της ομάδας του στην ήττα από τον Ολυμπιακό και εξήγησε το λόγο που δεν έπαιξε....
ο Σχορτσανίτης στην τελευταία περίοδο:«Ήταν ένα κακό παιχνίδι γενικά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην άμυνά μας λόγω των κακών περιστροφών. Λόγω αυτής της αδυναμίας μας πήγαμε σε πιο αθλητικούς ψηλούς. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς και τα ριμπάουντ του Ολυμπιακού, αλλά ήμασταν πολύ άστοχοι σε δίποντα και τρίποντα. Δεν έχουμε μπαρουτοκαπνισμένους σε ντέρμπι παίκτες και πρέπει να σπάσει η χολή τους μέχρι να μάθουν. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη ψυχολογία και στο πρώτο ημίχρονο έβαλε μεγάλα σουτ. Ξέραμε ότι είμαστε πίσω. Ακόμα δημιουργούμε την ομάδα μας και γι' αυτό δεν θέλαμε το ντέρμπι τόσο νωρίς. Είναι μόλις το πέμπτο επίσημο ματς της ομάδας μας. Οι παίκτες ακόμα μπερδεύουν τα ονόματά τους. Όταν έπαιρνε την μπάλα ο Σόφο έπεφταν πάνω του 2 και 3 παίκτες του Ολυμπιακού. Ήμασταν πολύ άστοχοι σήμερα και γι' αυτό έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο και ο Σόφο δεν χωράει σ' αυτά τα σχήματα. Ο Λάσμε βοηθάει με την ενέργεια και τα επιθετικά ριμπάουντ. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο άστοχος στις βολές. Για την ενίσχυση θα το δούμε, τώρα ήρθαμε να μιλήσουμε για τα ματς.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια