Δεν πάει πιο κάτω. Ο απόλυτος διασυρμός και οι ευθύνες του Μαύρου.


Δεν έχει τελειωμό η αγωνιστική κατρακύλα της ΑΕΚ. Ούτε σήμερα δεν μπόρεσε να κερδίσει, και όλοι αναρωτιούνται πότε; Κατά γενική ομολογία η ΑΕΚ είναι τραγική, αυτό το συνονθύλευμα παιδιών δεν μπορεί να λέγεται ομάδα. Μιλάγανε στην αρχή ότι η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, μα που το είχανε δει ; Τα παιδιά αυτά δεν μπορούν....
να δώσουν μια πάσα στα δυο μέτρα, Δεν ξέρουν καν να μαρκάρουν , δεν γνωρίζουν τα βασικά ακόμα που πρέπει να ξέρει ένας παίκτης.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει από αυτή την ομάδα. Βέβαια ο τραγικότερος όλων ο Φουρτάδο και πραγματικά κάνει εντύπωση ότι αυτός ο τύπος έβρισκε ομάδες που τον πλήρωναν για να παίζει.
Δυστυχώς η ΑΕΚ θα πληρώσει την ανυπαρξία του Βλάχου και του Μαύρου που ήταν υπεύθυνοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό. Και το παράδοξο είναι ότι ο Μαύρος θέλει να ξαναγυρίσει πάλι σαν πρόεδρος στην ομάδα ; Για να κάνει τι ; Να φέρει πάλι τα φιλαράκια του για να καυλαντίσουν στο πτώμα της ΑΕΚ ; 
κ. Μαύρο όσο πόλεμο και να σου έκαναν οι Δημητρέλοι και σια δεν νοείται ένας ποδοσφαιράνθρωπος σαν και εσάς να μην βλέπει ότι αυτό δεν είναι ομάδα αλλά παιδική χαρά.

Έστω και στοιχειώδη μπάλα να ξέρει κάποιος θα έβλεπε ότι αυτοί οι παίκτες που πήρατε δεν κάνουν ούτε για ομάδα καφενείου. Αποκλειστικός υπεύθυνος εσύ και το φιλαράκι σου ο Βλάχος.
Εσείς θα κουβαλάτε τύψεις που ρίξατε την ομάδα στην Β' Εθνική γιατί κακά τα ψέμματα δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτή η ομάδα καταδικάστηκε από εσάς και τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς σας.
Το έχω ξαναπεί ότι τιμώ τον Μαύρο για αυτά που πρόσφερε σαν ποδοσφαιριστής, αλλά τον καταδικάζω σαν παράγοντα.

Θωμά οι σημαίες είναι για τα  κοντάρια τους. 


Η ΑΕΚ, που είχε δοκάρι, με το γκολ του Παυλή (74)' απέφυγε τα χειρότερα αλλά δεν μπορεί να πανηγυρίζει μια εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα (1-1) καθώς τα πράγματα δυσκολεύουν κι άλλο!
Η ΑΕΚ μπήκε στον αγώνα δείχνοντας να έχει κατανοήσει πόσο σημαντικός ήταν και πίεσε από το ξεκίνημα για το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Με πίεση στο κέντρο οι Κιτρινόμαυροι έπαιρναν συνεχώς την μπάλα στην κατοχή τους και έκλεισαν την Κέρκυρα στην περιοχή της, ψάχνοντας τον τρόπο για να σκοράρουν. 

Μπορούσαν να το κάνουν σε δύο περιπτώσεις αλλά ο Λαγός είδε την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ και ο Κατίδης την έστειλε στο δοκάρι με την κεφαλιά του. Η τύχη, άλλωστε, είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ φέτος και αυτό αποδείχθηκε λίγα λεπτά μετά. Από το πουθενά, στο 31', η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Βενέτη και μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δε δυσκολεύτηκε καθόλου να κρατήσει το 0-1. 

Η ΑΕΚ δεν είχε ψυχολογία, δεν είχε στην 11άδα έναν παίκτη που να μπορεί να περάσει μια μπαλιά, δεν είχε τίποτα... Ο κόσμος -που έχει στηρίξει ως εκεί που δεν πάει- εξέφραζε τη δυσφορία του, οι Κιτρινόμαυροι ήταν εκτός τόπου και χρόνου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μπήκε για την ΑΕΚ ο Κορδέρο αντί του Μπουγαΐδη και λίγα λεπτά μετά τον ακολούθησε ο Γροντής που αντικατέστησε τον Ρίκκα. Η Ένωση ήταν υποχρεωμένη να πιέσει, προσπάθησε να το κάνει αλλά ως εκεί... Αναφορά σε συστήματα και τακτική δε χρειάζεται να γίνει γιατί οι Κιτρινόμαυροι δεν ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην απειλούν καθόλου. 

Η Κέρκυρα κρατούσε με χαρακτηριστική ευκολία το 0-1, θα μπορούσε να τελειώσει τον αγώνα με τη χαμένη ευκαιρία του Μπάρκογλου που εξέθεσε στο σπριντ τον αρκετά νεότερο Κουτρουμπή και γενικά οι Φαίακες περνούσαν ένα ευχάριστο απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Ο Φουρτάδο το έκανε ακόμη πιο ευχάριστο και εύκολο για τους φιλοξενούμενους, ο Μανώλης Παπαδόπουλος έριξε στον αγώνα και τον Παυλή αντί του Αρκούδα αλλά η ΑΕΚ όσο και να ήθελε, δεν μπορούσε...

Στο 74', πάντως, η τύχη της χαμογέλασε έστω λίγο και έτσι ο Παυλής ισοφάρισε από κοντά, φέρνοντας ξανά την ελπίδα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Οσο κι αν το προσπάθησαν οι Κιτρινόμαυροι, όμως, δεύτερο γκολ δεν μπορούσαν να βάλουν και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα -για την ακρίβεια πάρα πολύ δύσκολα- για τη συνέχεια...

Ο Παυλής. Μπήκε αλλαγή, έδωσε πνοή στην επίθεση της ΑΕΚ, ήταν αυτός που ισοφάρισε και ξύπνησε και τους συμπαίκτες του για να το παλέψουν ως το τέλος. 

Ο Φουρτάδο κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι μια μέρα μπορούν να παίξουν στην ΑΕΚ...

Ο Κοντοές προσπάθησε σε ακόμη ένα ματς να βοηθήσει την ομάδα του αμυντικά και επιθετικά από την πλευρά του.  

 Στο γκολ της Κέρκυρας είναι εντυπωσιακό το πώς αντέδρασε η άμυνα της Ένωσης...

Δεν επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα με τις αποφάσεις του ο διαιτητής Ιωαννίδης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν πολύ εκνευριστικός σε αρκετές περιπτώσεις. 

Μπορεί να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, δηλαδή η ήττα, αλλά και η ισοπαλία δεν είναι θετική για την ΑΕΚ. Το αντίθετο... Οι Κιτρινόμαυροι είναι φανερό ότι θα πρέπει να περιμένουν και βοήθεια από τον... ουρανό για να γλιτώσουν την απόλυτη καταστροφή φέτος. Οσο για την Κέρκυρα, φεύγει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αλλά από ποδόσφαιρο κι αυτή...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια