Κανείς δεν γίνεται Χρυσαυγίτης αν δεν περάσει από δοκιμασία....

Το ακούσαμε και αυτό από τους Χρυσαυγίτες που θα περνούν από δοκιμασία όποιον θέλει να γίνει μέλος ! Φαντάζομαι θα πρέπει να ξέρεις να δέρνεις, να χτυπάς με ρόπαλο, να ξέρεις να δουλεύεις σουγιά και τέτοια ωραία πράγματα.
Τι δήλωσε ο βουλευτής στα εγκαίνια των νέων γραφείων στα Τρίκαλα....

Ανοιχτό σε «υποστηρικτές» το κόμμα της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου το πρωί της Δευτέρας ο Ηλίας Κασιδιάρης, ωστόσο «για να γίνει κανείς μέλος θα πρέπει να περάσει κάποια δοκιμασία, να δώσει μαζί μας αγώνες και να αποδείξει πως αξίζει να είναι πραγματικά Χρυσαυγίτης».

Εγγραφές δε «υποστηρικτών», όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο 7-10 μ.μ.. Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έκανε λόγο για «μια προσπάθεια κοινωφελούς προσφοράς και εργασίας και στα Τρίκαλα πια, με δημιουργία Τράπεζα αίματος, δωρεάν παροχή τροφίμων, από Έλληνες παραγωγούς και μόνο για Έλληνες με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας».

Σημείωσε πως «υπάρχει συνεχώς ο φόβος της προβοκάτσιας εναντίον μας, καθώς ο καθένας πια μπορεί να αγοράσει μια μπλούζα με τυπωμένα τα γράμματα της Χρυσής Αυγής και να κάνει ότι θέλει», ενώ προσπάθησε να πείσει πως το κόμμα «δεν είναι μονοθεματικό». «Μας παρουσιάζουν τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης ως κόμμα που ασχολείται μόνο με τους λαθρομετανάστες» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος ανέπτυξε επιγραμματικά τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία «που συνοψίζονται στην αξιοποίηση των ενεργειακών πηγών της χώρας μας, την δημιουργία νέας εμπορικής και στρατιωτικής συμμαχίας με τη Ρωσία, την διαγραφή του παράνομου χρέους της χώρας και την Ελληνική αυτάρκεια». Ζήτησε δε από τους «Έλληνες να επιστρέψουν στα χωράφια και στον πρωτογενή τομέα παραγωγής προκειμένου η χώρα να γίνει ξανά αυτάρκης και να μπορεί να διαπραγματευτεί υπό άλλους όρους με τους δανειστές». 

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια