Λεφτά από τη φυλακή για τον "Δρ Θάνατο"


Λεφτά από μια τραγωδία, την οποία ο ίδιος προκάλεσε, ετοιμάζεται να κερδίσει ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον. Ο Κόνραντ Μάρεϊ από τη φυλακή όπου βρίσκεται γράφει βιβλίο με τη δική του αλήθεια για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του «βασιλιά της ποπ».

Ο επονομαζόμενος από ορισμένους «Δρ Θάνατος», επειδή....
έδωσε τη φονική δόση του φαρμάκου Propofol στον Μάικλ Τζάκσον, έχοντας ήδη χάσει την άδεια άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος, έχει πέσει με τα μούτρα στη συγγραφή ώστε όταν βγει από τη φυλακή, να γίνει πλούσιος από τις πωλήσεις του βιβλίου του. 

Ο Μάρεϊ, σύμφωνα με πηγή του αμερικανικού περιοδικού «Globe», λέει στους φίλους του ότι θα αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια για όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τραγουδιστή του «Thriller». 

Επίσης, τους είπε ότι ο Τζάκσον τού είχε εμπιστευτεί τα μυστικά του, που αφορούσαν την οικογένειά του, τα τρία παιδιά του, αλλά και την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων το 2005. Τότε το σκάνδαλο στάθηκε αφορμή να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την καριέρα του, αλλά και η απομόνωσή του. 

Το δικαστήριο, που έκρινε τον γιατρό ένοχο για ακούσια ανθρωποκτονία, τον καταδίκασε σε φυλάκιση εφτά ετών, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βγει σε δύο χρόνια (λόγω υπερπληθυσμού στη φυλακή). 

Ωστόσο μέχρι τότε θα πρέπει να βγάλει με κάποιον τρόπο χρήματα, αφενός επειδή δεν θα μπορεί να εργαστεί ως γιατρός και αφετέρου επειδή δεν έχει πια αποταμιεύσεις, καθώς ξόδεψε πολλά χρήματα σε δικηγόρους. 

«Είναι χρεοκοπημένος. Μόνο το βιβλίο ίσως μπορέσει να τον βγάλει από το αδιέξοδο που βρίσκεται. Κάποτε έλεγε πόσο πολύ ενδιαφερόταν για τον Τζάκσον, τα παιδιά του και την οικογένειά του. Τώρα σκέφτεται μόνο τον εαυτούλη του και τα χρήματα», ομολογεί κυνικά άτομο του περιβάλλοντός του.

Είναι βέβαιο πως τα νέα για το βιβλίο που ετοιμάζει ο Μάρεϊ θα «πονέσουν» την 82χρονη μητέρα του «βασιλιά της ποπ», Κάθριν, η οποία έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό και βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου επειδή ο σύζυγός την απατά με μια 33χρονη παντρεμένη.
ESPRESSO

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια