Κάποιος να τους μαζέψει επιτέλους Δρουν ανεξέλεγκτα οι χρυσαυγήτες.


Επίθεση στην εγγονή στρατηγού από τους Χρυσαυγίτες,που δρουν πλέον ανεξέλεγκταΕκεί που ήταν 100 - 200 άνθρωποι όλοι και όλοι και δεν τους ακούγαμε ποτέ γιατί δεν έβγαιναν από το καβούκι τους ξαφνικά ασχολούμαστε μέρα νύχτα με τα κατάλοιπα του φασισμού. Έλεος πια ! Ο Δένδιας τι παριστάνει και δεν βάζει κάποιους στη φυλακή ; Μάζεψέ τους πριν είναι αργά !
Οι ομάδες εφόδου της Χρυσής Αυγής έχουν ξεφύγει...
από κάθε έλεγχο και δρουν  με την ανοχή του κράτους, της αστυνομίας. Μετά από τις …καλλιτεχνικές ανησυχίες των βουλευτών της που έκαναν άνω κάτω θέατρο ,αποκαλύπτεται ότι ομάδα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε ....σε νεαρή κοπέλα η οποία αποδείχτηκε ότι ήταν η εγγονή του στρατηγού Χριστόδουλου Τσιγάντε (1897-1970), από την οποία -σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην πρεσβεία της Βρετανίας- ζητήθηκε να αποδείξει ότι είναι Ελληνίδα!

Η εγγονή του Τσιγάντε, η οποία έχει διπλή υπηκοότητα (ελληνική από τον πατέρα της και βρετανική από τη μητέρα της), δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα πέντε νεαρών στην οδό Στησιχόρου. 

Η ομάδα τής ζήτησε ταυτότητα και στη συνέχεια να μιλήσει ελληνικά για να την αφήσουν να φύγει. Ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει από πολίτες και σε πρεσβείες άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Ποιος ήταν ο στρατηγός Τσιγάντε; Πατήστε ΕΔΩ 

για να διαβάσετε την ιστορία του

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια