Ο Τύπος που έκοβε βόλτες με τσεκούρια (Βορίδης) λέει οι τράπεζες να μας παίρνουν και τη πρώτη κατοικία.

Ο κύριος Βορίδης είπε ότι οι τράπεζες μπορούν να κάνουν πλειστηριασμούς στις πρώτες κατοικίες και είναι πολύ φυσικό να το λέει αυτό, αφού το δικό του σπίτι δεν κινδυνεύει από καμία τράπεζα.
Και πως να κινδυνεύει το σπίτι ενός ανθρώπου με τέτοιες γνωριμίες ; μην ξεχνάτε και το πέρασμά του από....
το υπουργείο Μεταφορών όπου ήταν το αγαπημένο παιδί της Εlite.

Βέβαια ο τύπος αυτός μας δείχνει το σκληρό του πρόσωπο όπως τότε που έπιανε στο χέρι του ένα τσεκούρι και έβγαινε βόλτα μαζί με φασιστάκια και όποιον πάρει ο χάρος.

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι ρε, αλλά είσαι τόσο χοντρόπετσος που δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Θα σε τιμήσει δεόντως ο κόσμος βέβαια στις επόμενες εκλογές και θα σε στείλει πίσω στη  μίζερη ζωή σου....

Θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και των πρώτων κατοικιών, για την αποπληρωμή των δανείων προς τις τράπεζες εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης.Μιλώντας στον"Real fm" υποστήριξε ότι...κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών, προς τις τράπεζες.

«Εξαιτίας της κρίσης και της δύσκολης κατάστασης των νοικοκυριών θωρακίστηκαν οι οφειλές αλλά αυτό οδηγεί σε πάγωμα αποπληρωμής των δανείων. Κατανοητό το ζήτημα αλλά κάποια στιγμή πρέπει να προχωρήσει η αποπληρωμή των οφειλών».

Απαντώντας επίσης σε σχετική ερώτηση για το κλείσιμο των ελληνικών επιχειρήσεων, ο κ. Βορίδης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι εθνικότητος θα είναι τα κεφάλαια που θα έρθουν στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.