Η συνομιλία του Τζανή με δημοσιογράφο, λίγο πριν αυτοκτονήσει...

Διαβάστε τον συγκλονιστικό διάλογο.. Ο πρώην πολιτικός, Λ. Τζανής, που τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στην μαχόμενη δικηγορία, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση της λίστας των 36 πολιτικών προσώπων που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, στην οποία.... περιλαμβανόταν το όνομά του.

Από τη νύχτα της αποκάλυψης και έπειτα, ο Λεωνίδας Τζανής δεν έκρυβε την ανησυχία του, την οποία εξέφραζε σε αρκετούς φίλους και γνωστούς, μεταξύ των οποίων και στον δημοσιογράφο αλλά και ιδιοκτήτη του "Marconi Radio 96,1 F.M.", Γιώργο Κουμιώτη, με τον οποίο μάλιστα, λίγες ώρες πριν βρεθεί κρεμασμένος και πιο συγκεκριμένα στις 2.56 το μεσημέρι της Πέμπτης , είχε τον παρακάτω συγκλονιστικό και συνάμα ενδεικτικό της ψυχολογίας του διάλογο, όπως ο δημοσιογράφος και παλιός συμμαθητής του Λεωνίδα αποκαλύπτει.

"Μου τηλεφώνησε για πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες και με τον ίδιο καταθλιπτικό τόνο στην φωνή, άρχισε να με ρωτάει διάφορα περίεργα", λέει ο Γιώργος Κουμιώτης.



Ακολουθεί ο διάλογος που είχαν:

Λ.Τ.: Γειά σου Γιώργο, ο Λεωνίδας είμαι. Να σε ρωτήσω κάτι; Πώς το λες στο ραδιόφωνο, τί σακάκι φορούσα στο Γυμνάσιο;

Γ.Κ.: Καλά ρε, με πήρες μεσημεριάτικα για να με ρωτήσεις τί σακάκι φορούσες στο Γυμνάσιο;

Λ.Τ.: Ναί, θέλω να το ακούσω. Τί σακάκι φορούσα στο Γυμνάσιο;

Γ.Κ.: (Γελώντας) Φορούσες εκείνο το καταπληκτικό το καρό, με τις δερματίνες στους αγκώνες και ανεβοκατέβαινες στο προάυλιο, στη παράγκα, με ένα βιβλίο στο χέρι, σαν σπασίκλας που ήσουνα.

Λ.Τ.: Ρε ξέρεις εκείνο το σακάκι, από πού το είχα πάρει; Απ' τα παλιαντζίδικα.

Γ.Κ.: Είσαι άρρωστος; Γιατί είναι κλεισμένη η φωνή σου;

Λ.Τ.: Όχι, δεν είμαι άρρωστος. Θα τα πούμε άλλη ώρα, γειά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Τζανής, ελεγχόταν από το Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο έρευνας που ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και βρίσκεται στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες». 



Πηγή:e-volos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια